reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a mi sie wydawało ze mam tonę ubranek i w sumie tak jest ale rozmiary większe... no i 52 i 56 mam same body i chyba tylko 2szt spodenek i jeden pajac :sorry: i teraz powinnam chyba dokupić albo pijacy albo tych gatek żeby naciągać na body :confused:

reklama
Merlin - a na ile Ci dzidzię wyważyli?

usg miałam w 32tyg wg om - wtedy n usg wyszło ze waży 2300 - i po innych wymiarach jak brzuszek kość udowa i główka stwierdzono ze jest jak na 34 tydzień (to było dokładnie miesiąc temu więc według usg wypadałoby ze jestem teraz w 39tyg)

tylko właściwie miałam na mysli ze dzidziak chyba nie powinien tak sobie leżeć z gołymi nogami w sensie same body i skarpetochy ???? ale tak sobie myśle ze jak jeszcze jest w kocyku ... rożku czy pod pieluszką :confused:

boszsz jaki to człowiek głupkowato niedoświadczony :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Merlin - no we wrześniu już nie będzie raczej temperatur na samo body + skarpetki, więc jakieś spodenki, śpioszki, pajace jak najbardziej potrzebne.

Ja mam również ciuszki 56-62, z czego 56 mam dosłownie kilka sztuk.

Plan na jutro:
powstrzymac skurczybyki na co najmniej jeszcze dwa tygodnie, hahaha, wie ktos jak??

wystawic moje piekne dziewczynskie ubranka glownie disneya na allegro

szybciutko znalezc na allegro jakis chlopiecy zestaw i zdarzyc go wyprac i wyprasowac przed porodem

no nie kto wierzyw cuda, ze zdarze????????

TYGRYSEK zwołaj kogoś do pomocy :)niech poprasuje a ty zajmij się sprzedażą kupowaniem:)ogólnie nie masz co sie martwić na sam poczatek nie musisz mieć nie wiadomo ile nawet jak urodzisz możesz dokupić z all np :))

Moje łowy lumpkowe dzisiejsze:-p:-D

image201208280010.jpgDisney 6-9 mies
image201208280009.jpgNEXT 6-9 mies
image201208280008.jpgNEXT 6-9 mies
image201208280007.jpgNEXT 12 mies
image201208280004.jpgGeorge 1-1,5 yers
image201208280003.jpgDisney 74 cm
image201208280001.jpgBaby Mac 0-3 mie

W sumie wydałam 33 zł kocham takie zakupy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tygrysku- Poradzisz sobie &&&
Fasolka- Super zakupy!!:-) Ja mojego małego też w lumpku obkupiłam razem z moją mamą nakupiłyśmy mu tyle rzeczy, że nie wiem czy we wszystkim zdąży pochodzić to jest najlepsze, że jak ostatnio liczyłam to może na wszystkie ciuszki wydałyśmy 200 zł, a jest ich naprawdę SPORO:-D

A mi dzisiaj z kolei przyszła poduszka do karmienia, którą wylicytowałam na allegro i dresik polarowy
( Poduszka do karmienia ROGAL (2561904350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Błękitna bluza z kapturkiem (2565292025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.)

I baaaardzo jestem zadowolona szczególnie z rogala i mam nadzieje że faktycznie się przyda:-)

reklama
Do góry