reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Sonka tak dobrze wywnioskowałaś :tak: Mamy zwrot
Azorek nad wami jakieś fatum ciąży czy coś takiego:szok: Ja nie wiem czemu takie problemy się was trzymają jak rzep psiego ogona. Mam nadzieję że jakoś uda się to wszystko odkrecic i że znów się wszystko poukłada:tak:
Malinowa Paula ale jak wygrasz kumulację to rzucisz jakimiś paroma tysiącami bo;-)
Pasja witaj i twoja ciąża tylko potwierdza że kazda jest inna i nie ma co się uprzedzać do kolejnej:tak:
A ja wróciłam z sesji brzuszkowej w plenerze i raz że padam a dwa że szkoda że byłam na niej sama bo mój w pracy:baffled:

reklama
Witam wieczornie
troszkę poczytałam
ja nadaję z telefonu na hamaku, robię Nic i to z wielkim zaangażowaniem
takie podejście bardzo mi się podoba, oby tak dalej :tak:

Mina jak synuś? Stęskniony wrócił? :-)

Mina- jak synek, juź troszkę tęsknota zaspokojona?
ciągle chodzi ucieszony, woła żeby z nim grać, czytać, oglądać co jest zrozumiałe.
Nawet teraz leżą z tatusiem u nas w sypialni i "kto wrobił królika rogera " oglądają. Nacieszyć się nim nie możemy. Muszę stwierdzić że emocjonalnie się zmienił przez te wakacje, wydoroślał. Super mam synka. :-D

Pospałam godzinkę i obudził mnie dzwonek do drzwi bo czynsz przynieśli razem z rozliczeniem ogrzewania i mają szczęście bo nie popsuli mi humoru wręcz przeciwnie:tak:

oo czyli nadwyżka jest.. super wiadomości

nocka minela spoojnie az sie martwie haha tyle czasu mnie meczyly bole i skurcze roznej masci ze teraz jak nic sie nie dzieje i moge pospac to sie martwie czy wsio ok:baffled:
jak to kobiecie w ciąży, nigdy nie dogodzi:-pale to dobrze że bóle i skurcze się uspokoiły

trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby udało się sprawę z praca załatwić mężową bo to już przesada co się dzieje

Paula- też zagrałam w totka

nikamo- odpoczywaj więcej, ze skurczami nie ma żartów

anć- nazwy ubranek mylą się małżowi do dziś, a mamy juź dziecko

ja trochę się poleniłam, a potem zrobiłam aiwar jutrzenki i mam dość przetworów
jutro struganie kredek, pakowanie piórnika, bo zerówka to poważna sprawa:-)

dziś w sklepie w ramach folkloru zostawiłam torebkę, ale małż szybko biega i zdążył zanim komuš się spodobała-kisiel

emotion dokladnie, po co odkażać? ja nie mam zamiaru nic szorowac i sprzątać, poza standardowym cotygodniowym scieraniem kurzów i odkurzaniem....
Emotion odkazanie wydaje mi sie zbedne, chociaz wiadomo na przyjscie maluszka chce sie byc przygotowanym na 200%. Ale jak teraz zrobisz sobie normalne porzadki to wystarczy....
Emotion nie przesadzaj z tym odkażaniem wystarcza zwykłe porządki a Ty wypoczywaj!!
emotion, też nie bardzo rozumiem, po co jakieś odkażanie?
Hehehe ja tez nie bardzo rozumiem czemu wpadlam na taki pomysl :D
dzis normalnie sobie 'ogarnelam' pokoj, przy okazjii zajmujac sie ciuchami ktore podostawalam - a zalegaly w szafie i wogule i ani sie nie nameczylam ani nic i zajelo mi to kilka minut doslownie. Niewiem po co jakies odkazanie wymyslalam - chyba od lezenia na kanapie takie glupowty mi juz do glowy zaczely przychodzic :D
Dzis jestem po drugiej sesjii prasowania - bo prania to juz niewiem - zgubilam sie :D Najwazniejsze ze najpotzrebniejsze rzeczy typu body kaftaniki i pajacyki mam gotowe - jutro bierzemy sie za 'ubrania' dzidziolki. Moze popralam na wyrost troche ale sobie przygotuje - w worki prozniowe pochowam i juz bede miala z glowy na jakis czas :D Bede mogla zajac sie tylko praniem na bierzaco:) A ze kolezanka chetna pomoc to czemu nie? w sumie to ona prasuje :D [ja tylko skladam - obowiazkowo na siedzaco bo bym ochrzan dostala :)
Snilo mi sie wczoraj w nocy ze rodzilam i urodzilam swoja dzidziolke :) Powiem wam ze nic nie bolalo :p HeH :) :)
Dobranoc kobitki, Jutro przedemna kolejny dzien 'prasowania' i ukladania ciuszkow.
Jak juz sobie to poogarniam to wiecej bede z wami siedziec na forum. PaPs

emotion taki wymysł ciężarnej, dobrze ze doszłaś do wniosków jak my - STOP odkażaniu ;-)
sonkaa dobrze że mąż zdążył po tę torebkę, "w ramach folkloru" uśmialam sie :-D no tak, kredki, piórnik i inne gadżety do zerówki to podstawa!
Mina Kaj to juz duzy chłopak to i wydoroślał ;-) super, ze mozecie sie juz nim cieszyc z powrotem!

A ja mialam mega dziwny sen dzis - nurkowałam z kimś (nie wiem kto to byl, nie pamietam) na głębokość uwaga - 2km! a polegalo to na tym, ze odbijaliśmy sie w butach od dna i szybko na powierzchnię zeby zaczerpnąć powietrza i znów opadalismy na dno i tak pół nocy :baffled: to chyba znak, ze brzuszek wciąż wysoko i na swobodne oddychanie nie mam co liczyć hehe (taka wolna interpretacja).
Biore sie za prasowanie - znów mała skromna ilość, wiec powinno isc szybko.

reklama
ja piję 3 herbatkę malinową ze syropem malinowym (bardziej malinowo się nie da) [...]
Marianka pobiła dziś rekord czkawek- właśnie jesteśmy w trakcie ósmej! :-D
malinowo jest w porzo :cool2:
O czkawkach mój synek chyba sobie przeczytał i postanowił nie zostawać w tyle.. Dodam, że nie jest to dla mnie miłe uczucie :-(

Malinowa Paula ale jak wygrasz kumulację to rzucisz jakimiś paroma tysiącami bo;-)

A ja wróciłam z sesji brzuszkowej w plenerze[...]
Oczywiście, że tak, ale póki co trafiłam trójkę, a było tak bliziutko czwórki :dry:
Czekam na zdjęcia :-)

Paula- też zagrałam w totka

I jak?? Będziesz jeszcze z nami gadała czy Ci te miliony przewróciły w głowie?? :-D

Mina super macie relacje z synkiem :-)
Majeczka snu nie zazdroszczę, dla mnie najgorsza sprawa jak nie mogę swobodnie oddychać (nurkowania, ba zanurzenia głowy pod wodę panicznie się boję). Interpretacja niezła! :tak:

Dziewczyny, mam do Was prośbę. Bardzo bym się chciała podzielić nagrodą, ale z okazji ilości nas tu trzeba napisać petycję do lotto. Jak wiadomo trafienie trójki to trafienie połowy wylosowanych numerków, dlatego powinni też wypłacać połowę głównej wygranej. Jak zmienią dla nas zasady (a zmienią bo ciężarnej się nie odmawia, a kilkudziesięciu ciężarnym !!!) to będziemy się pławić w luksusie Zobacz załącznik 495819

Miłego dnia brzuszki! :-)

Do góry