reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

sliczne te sukieneczki:-) bardzo mi sie podobaja te szydelkowe:tak:

Marlena ja też miałam taki pas. Założyłam go raz, był czerwiec, gorąco, a mi się do wc zachciało. Zaklinował się, gatki były pod spodem. Dostałam szału. Poszukałam nożyczek. No i więcej go nie założyłam.
Tygrysek ja miałam z Emilem taki Pas do ćwiczeń odchudzający neoprenowy OKAZJA (2779311199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tłuszcz w nim wytapiał się po maxie:-D

hehe dobre:-Dcos czuje ze i z moim tak bedzie:-D

reklama
Marlena a widziałaś jaką mają promocję te sukienki? Myślę, że warto, gdybym wiedziała ile ta moja modelka będzie miała na drugi rok, to już bym zamówiła:-)

Marlena78eobie cudne , chyba bym nie potrafiła wybrać, dobrze,że mam chłopca takich ładnych dla nich nie robią :-D
mam pas poporodowy, noszę, ale chyba najlepiej jak się w nim ćwiczy bo od samego noszenia to nic raczej nie zniknie :-D

reklama
Marlena - drugi zdecydowanie, ale to Tobie musi się podobać.
Ewa - śliczny, ale w kościele będzie zimno, planujesz mieć go tylko w tym ubranku czy jeszcze w śpiworku?

Do góry