reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
MAXWELL śliczne ciuszki i cena też OK. A tak swoją drogą to Marysia duża dziewczynka. Ja Igorowi kupuję na 98 bo na 104 to on się topi dosłownie.:tak: Ale pewnie kupujesz też troszkę na wyrost bo w sumie nawet lepiej ciut większe .

:-D:-D:-D
dobre
od razu pomyslalam o siostrze (lat 13) ale jej tego nie zrobię, bo by się biedna ze wstydu spaliła, choc z pewnoscia na dłuższą metę byłby to trafiony prezent
ale swoją drogą mam z nią poważny problem, bo nie mam pojęcia co jej kupic. Ma jakis taki styl, którego ja nie moge nigdzie umieścic. Owszem dobry i sama bym sie czasem tak ubrała jakbym miała chociaz 10 lat mniej, nie mówiac o jej bajecznych, długich, tęczowych wlosach. Az mnie z zazdrosci sciska (o 13-latkę szok :szok:) do tego bardzo mądra i chyba raczej mało rozrywkowa. Takki typ pożadnej ale modnej dziewczynki. I nijak nie wiem. Dałabym jej bon na ciuchy ale kurde za wiele nie moge przeznaczyc a głupio dac bon na 50zł, chyba.

Pomocy z racji tego, że otaczam się mężczyznami w domu mam problem z prezentem dla bratanicy. Ma 3 latka pomóżcie co mogę jej kupić od Mikołaja tak do 70zł maksymalnie.

:szok::szok::szok: Gosiulek nie będę się domyślać kontekstu Twojego postu :cool2: ale poczułam się conajmniej dziwnie...
napiszę tylko, że mąż kupił nawilżacz za 139, 99 zł o taki to dokładnie nasza aukcja:

NAWILŻACZ ULTRADŹWIĘKOWY HB UH1005 5L 38W UH 1005 (2842906998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja patrzyłam na nawilżacze za ok 200-300 zł. Dzięki za informację ;-)

reklama
Do góry