reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Dziewczyny super zakupy:)

Przeszukując stronki z wózkami trafiłam na taki bajer ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: TAGA rower ze spacerówką 2w1 - Nowość pomijając cenę, to ktoś miał świetny pomysł:-):tak:

Faktycznie super! Mi by się przydało, tylko cena powoduje u mnie zawrót głowy :szok:. A ja bym już tak chciała latem jeździć rowerem z Małym, a Starszak na swoim. Starszak w zeszłym roku opanował (w końcu) jazdę rowerem, dostał nowy i w końcu zachciało mu się jeździć. Ale jaka frajda z jazdy, jak on musiał jechać po mału (ja za nim pędęm z wózkiem) i co chwilę przystawał, by za mną zaczekać. Bo do takiego normalnego siedzonka, to raczej takiego Malucha (tzn. 9-10 m-cy) wsadzić nie mogę, nie?

A moje dzieci nagle chcą abym im czytała do snu bajki :0 szok dla mnie bo co niedawno pisałam ze nie chca hehe także no cóż zaczynam polowac na baśnie jakieś ;)

Bebe85 myślisz, że można w to siedzonko wsadzić takieg malucha? Ale ono takie krótkie jest, w sensie niskie, (choć może mi się tak wydaje, bo siedzi w nim duże dziecko), sama już nie wiem. Czy jazda w jakimkolwiek foteliku na rowerze, to nie za duże "obciążenie" dla plecków takiego malucha?

reklama
Anmika ono jest malutkie, co moim zdaniem jest na plus, bo dziecko się nie topi w nim, producent od 9 miesiąca podaje, że można...Mój Wojtek jezdził w tym jak miał ok roku... A 9 miesięczny maluch już zazwyczaj stabilnie siedzi. Moim zdaniem można, nie mówię, że od razu 3h i po górach...

IMG_3610.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry