reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Kasieq no co ty :-D cena z kosmosu, oczywiscie, ze tyle bym nie dala. To juz mozna solidna spacerowke z bajerami kupic za taka cene. Ja jak juz w koncu wydedukowalam co kupic to znalazlam na takim serwisie aukcyjnym od takich holendrow,uzywana tylko 4 miesiace, bo pozno kupili. Chcieli 80 eur poczatkowo ale ich przekabacilam na 60. Moj maz to by pewnie i dal tyle, ale po co skoro w fisher price wszystko mozna sciagnac i wyprac, poza tym skoczek naprawde jak nowy ze sklepu z papierami i w org kartonie. Chociaz mamy i hustawke i mate z FP i naprawde zabawki warte swojej ceny, to jednak 190 eur to naprawde przynajmniej o polowe za duzo!
A jaka roznica miedzy zapp extra i zapp ? ;-)

reklama
W zapp siedzisko się nie rozkłada i tylko przodem do kierunku jazdy, zapp xtra jest przód - tył możesz wpiąć fotelik maxi-cosi (adaptery są w komplecie do wózka) no i maluszek może spać na leżąco. Kilka postów wyżej wrzucałam linka z zapp xtra bo zastanawiam się nad zakupem.

Kasieq no i wybralas juz?
Kurcze mi adaptery do maxi cosi nie potrzebne bo niebawem dziecko wyrosnie z tego fotelika, ale wazne zeby sie ladnie rozkladal, musze zobaczyc jaka roznica w cenie !

a widzisz mi tez przypadl do gustu ten wozeczek, wydaje sie taki latwy i poreczny Nuna PEPP™ Buggy Demo- Original Version - YouTube ale niestety nie jest tak fajnie obracany jak quinny a po drugie koleczka zdecydowanie miejskie, a ja mieszkam nad morzem i po drodze mamy takie jakby srednio utwardzone drogi wiec raczej sie nie sprawdzi.

Poki co moj mutsy sluzy jako spacerowka, rowniez mozemy wpiac maxi cosi ,ale wiadomo, ciezki wozek na podroze nie za bardzo. Dobrze, ze mam jeszcze czas zeby sie zastanowic.

a ja ciagle nic i coraz wiekszy metlik mam w glowie, boje sie ze sie skonczy tak jak zwykle pojedziemy polazic po sklepach wpadnie nam cos w oko i bez przemyslenia kupimy a potem marudzenie :dry::szok:

verita ja to wozkara jestem i zadowolona bylabym chyba dopiero gdybym miala z 10 modeli na raz hih
To ty jak moja siostra ona tez 10 wozkow i ciagle zle, a ja jestem strasznie nastawiona na nie na nadprogramowe rzeczy u mnie wszystko musi byc przydatne bo sie czuje jakbym cos zlego robila i ten wozek mnie juz przesladuje :szok:

reklama
Do góry