reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tillo wlasnie sprawdzilam i co miesiac mialam troszke inaczej placone, raz 450 raz 550 nie wiem czemu sie roznilo bo mialam staly kontakt, te same godziny i placone co 4 tyg...

reklama
Emalia a coz to za cien Ci sie ukazal i sie.nke chwalisz.??
Trzymam kciukaski :-)

Karola tempka piekna :-) trzymam kciuki.

A do nas w nocy przyszedl Alex i spal z nami bo bal sie w swoim lozku spac bo jakas krowlowa os przyleciala (ostatnio na placu zabaw zobaczyl baka i mow ze to byla krolowa os)

Tak wiec jestem pokopana...

hej i ja jestem

Wybieramy sie dzisiaj do rodzinki i wlasnie synus pakuje sobie pol domu:baffled:
mamy miec grilla i spacerek i nad wode ehhh zapowiada sie super ale i burze i mam nadzieje ze jesli juz to bedzie ta burza dopiero na sam wieczor:tak:

Emalia i karola wow co ja widze no zaczyna sie robic fajnie :-D trzymam nadal kciukasy:tak:;-)

helol:-D

Karola hehe - no ja mam codziennie pobudke o 6;-):-D

Akuku - ja nigdy nie spie z dziecmi (tylko w przypadku choroby ale wtedy kiedy po prostu boje sie zostawic dziecko same), nie pozwalam wchodzic do lozka, wstaje i zaprowadzam do pokoju
stawiam na swoj i meza komfort, nienawidze byc pokopana czy jak ktos mi sie rozpycha w wyrku
furii dostaje
wstaje, idziemy do pokoiku, pytam sie co sie dzieje, czy pic nie chca, lampka zapalona i koniec:)
ale takie przychodzenie bardzo zadko sie zdarza, nawet jak maja jakies sny to nauczyli sie po prostu uspokajac same, przytulaja sie do maskotek i zasypiaja dalej

tak samo jak jesli wstana przed 6 to czekaja az budzik sie odezwie o 6;-)
kiedys wyciagali mnie z lozka pod pretekstem kakalka itd
teraz tlumacz im za 15 min ich nie zbawi i niech sie ida bawic:-p
mysle ze wstawanie o 6 i tak jest wczesnie;-)

wczora poczulam fikanie w brzuszku, tak wyraznie.. wczesniej mialam jakies smyrania, ale nie wiedzialam, czy to to.. czy perystaltyka jelit:-D a od wczoraj wiem, ze ktos mi tam fika, szczegolnie jak zjem cos slodkiego np. platki z miodem i mlekiem:tak:

Emalia - zazdroszcze wyjazdu nad wode!!!!!!!!!! wybrac sie na caly dzien i dzieci po prostu wybawione na maxa
ahhh jak mi tego brakuje:-(

a co to za cien?????

tili u mnie to samo z tym spaniem.. odprowadzam go do pokoju albo na chwile sie z nim klade albo caluska daje mu jakies kilka fajnych tematow do rozmyslania i szybko zasypia bo zaczyna o tym myslec... moj nie spi przy swietle nie umie kaze sobie gasic wszystko... chociaz teraz jak mamy lozko sypialniane 2x2 m to jak nad ranem przyjdzie to juz go nie wyyganiam bo zostaje nam godzinka do spania wiec juz bez sensu..
I tez jak sam wstanie np 6.50 a wstajemy o 7.00 to przyjchodzi dopiero jak budzik mi zadzwoni a tak sam sie obsluguje siku.. wlaczy sobie bajke .. lub w pokoiku cos sie bawi:-)

Chlopaki moi poszli auto szykowac a ja jeszcze w domu musze zabezpieczyc balkon zamknac okna bo tu przechodza takie burze ze glowa mala ostatnio mialam okazje lapac w powietrrzu moja suszarke z praniem:dry:...

Tilli kamilka, ja bylam tak padnieta ze nie chcialo mi sie wstac :p
A ogolnie tez odprowadzam do lozka :-)
Moje maluchy budza sie kolo 7-8 zadziej przed 7, a budzika nie nastawiamy, tzn ja mialam dotychczas o 5.20 na mierzenie tempki a teraz mam tak od pn do pt. I mam nadzieje ze juz niedlugo :p

Zjadlam snianie i mdlosci przyszly , ciesze sie ze mam mdlosci :-)

reklama
Zjadlam snianie i mdlosci przyszly , ciesze sie ze mam mdlosci :-)

bardzo podoba mi się Twoje nastawienie :tak:

ja też pewnie będę tak pisać, myślę, że są plusy tego, że długo czekamy na ciążę, wtedy zmienia się nastawienie i zamiast narzekać na mdłości, bóle brzucha itd cieszymy się, że wreszcie się udało i bierzemy wszystko na klatę z radością :-D

coś mnie brzucho zaczyna pobolewać, taki mam napięty w środku... oj, chyba za 5 dni @ zawita... :zawstydzona/y: w dodatku znów czuję lewy jajnik, tak mi pulsuje :-(

Ostatnia edycja:
Do góry