reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga mam kilka znajomych, które podchodzą do IUI, dlatego wiem :) Jeszcze 1,5 roku temu nie pomyślałabym, że będę wiedziała tyle o metodach zajścia w ciążę, badaniach, owulacji...

nisiao w tej ciazy od poczatku mnie pobolewa brzuch w dole jak na miesiaczke, teraz troche mniej niz na poczatku, ale czy mialam plamienia czy nie to tez pobolewal wiec sie nie martw. raz boli a raz nie i nie wazne czy leze czy chodze, biore tylko nospe bo mam nadzieje ze pomoze.

eve nie doczytałam, że Nisiao i brzuch boli.
As to zwracam honor, Ty bardziej doświadczona babka jak tak jesteś:D
Magda a widzisz, a chciałam błysnąć wiedzą:D Ale ogólnie chodzi o próbe zapłodnienia:p
oj tak w tej dziedzinie doświadczenia mi nie brakuje :-D:-D:-D
A tak serio to krwawienia są zwykle właśnie wtedy kiedy są mimowolne skurcze macicy czyli tzw stawianie się i konieczna jest i nospa i luteina lub duphaston ,a w późniejszym okresie ciąży zamiast luteiny i dupka podają fenoterol i isoptin ;-)

Dziewczynywielam nospe jedna mialam zwykla druga complexe,wielam ta zwykla zeby uspokoic macice.Potem poczulam ze cos polecialo e mnie,ide a tu biały,przejrzysty normalny śluz...gdzie niegdzie jeszcze się podcieram mocniej to pjawia sie delikatnie znikome rozowe jasne bardzo.Moze bedzie dobrze,oby oby....
As dostalas odp na pw

OneMoreTime to dobrze kochana, że już po..:tak: że nie musiałaś tyle czekać aż samo się zacznie..jak ja..
co do cytotecu- to przed podaniem mi go, lekarz dał mi do podpisu kartkę, że zgadzam się na podanie leku cytotec..bo w innych krajach jest on zalegalizowany, a u nas w Polsce nie..(i, że jest to lek na wrzody?)

Nisio będzie dobrze .Musi być

Ja aby wywołać poronienie miałam podawany inny lek.Powszechnie stosowany przy nowotworach ,ale nazwy teraz nie pamiętam.Jak sobie przypomnę to napiszę .

Loi za godzine bede i gin,mam nadzieje ze dobrze robie,specjalnie do niego dzwonilam ale odebrala recepcjonistka powiedzialam o co chodzi i skierowala mnie na wizyte na 12

reklama
Do góry