reklama
Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
Czytałam że mleko pomaga, migdały, mleko migdałowe.Nigdy nie miałam zgagi, ale tamtej ciąży też ani razu, a w tej już mnie męczyZnacie jakieś sposoby na to cholerstwo?
mikomiko
Fanka BB :)
Tak szybko? A ty już miałaś te wszystkie badania do 10 tygodnia i masz kartę ciąży? U mnie bez tego nie zapisują.umówiłam się na prenentalne na 22 sierpnia![]()
Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
Wydaje mi się, że teraz jak prenatalne są na NFZ to trzeba z dużym wyprzedzeniem się umawiać. Ja w środę wizyta, jutro 7+0 idę robić badania wszystkie.Tak szybko? A ty już miałaś te wszystkie badania do 10 tygodnia i masz kartę ciąży? U mnie bez tego nie zapisują.
Fati1998
Ja jestem po usg w luxmedzie, serduszko bije
karta ciąży założona, u kardiologa wszystko wyszło w porządku i echo serca i ekg, ale dostałam jeszcze więcej badan z krwi do zrobienia i to wszystko na raz bede sobie w poniedziałek robic. Wtedy też mam wizytę u lekarki mojej prowadzącej, bo w luxmedzie założyłam kartę tylko po to żeby mieć darmowe badania ciążowe

Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
To superJa jestem po usg w luxmedzie, serduszko bijekarta ciąży założona, u kardiologa wszystko wyszło w porządku i echo serca i ekg, ale dostałam jeszcze więcej badan z krwi do zrobienia i to wszystko na raz bede sobie w poniedziałek robic. Wtedy też mam wizytę u lekarki mojej prowadzącej, bo w luxmedzie założyłam kartę tylko po to żeby mieć darmowe badania ciążowe

Super wieści! Przy jakim crl udało się zaobserwować bicie serduszka? Pytam, bo my podobnie z beta startowałyśmy i zastanawiam się czy również będzie mi dane z uwagi na podobny czas rozwoju ciąży odetchnąć z ulgą na wizycie w środęJa jestem po usg w luxmedzie, serduszko bijekarta ciąży założona, u kardiologa wszystko wyszło w porządku i echo serca i ekg, ale dostałam jeszcze więcej badan z krwi do zrobienia i to wszystko na raz bede sobie w poniedziałek robic. Wtedy też mam wizytę u lekarki mojej prowadzącej, bo w luxmedzie założyłam kartę tylko po to żeby mieć darmowe badania ciążowe

d.s
Początkująca w BB
Łyżeczka musztardyNigdy nie miałam zgagi, ale tamtej ciąży też ani razu, a w tej już mnie męczyZnacie jakieś sposoby na to cholerstwo?

reklama
Asztart
Hej, nieśmiało zaglądam. Dzisiaj robiłam test wieczorem i wyszedł mocno widoczny. Rano zrobię jeszcze raz drugi. Termin niby na 25 marca. W domu jeszcze 2 dzieci - 3l, 1l. Nie mam pojęcia czy dam sobie radę, zwłaszcza, że już teraz nie wyrabiam