kavangah
Fanka BB :)
Ja też juz umówiłam, na 30 sierpniaumówiłam się na prenentalne na 22 sierpnia![]()
U mnie tez nikt nie wymagał karty ciąży ani nic. Tyle ze to tez prywatnie więc moze dlatego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też juz umówiłam, na 30 sierpniaumówiłam się na prenentalne na 22 sierpnia![]()
U mnie też 3Hej, nieśmiało zaglądam. Dzisiaj robiłam test wieczorem i wyszedł mocno widoczny. Rano zrobię jeszcze raz drugi. Termin niby na 25 marca. W domu jeszcze 2 dzieci - 3l, 1l. Nie mam pojęcia czy dam sobie radę, zwłaszcza, że już teraz nie wyrabiam
mój mąż też ma ciężką pracę. Jest ratownikiem medycznym i pracuje w dwóch miejscach i teraz wyrabia po ponad 300h miesięcznie. I głównie sama wszystko ogarniam. Nawet jak ma wolne to mogą po niego zadzwonić.U mnie też 3w domu 5latek i roczniak
też jest ciężko, ale wiem juz od prawie miesiąca więc sie przyzwyczaiłam do tej myśli
napewno bedzie ciężko ale co zrobić, jakoś trzeba bedzie dać radę.
U mnie największym problemem jest fakt ze mąż tylko na weekend w domu więc będzie ciężko. W tamtym roku jak rodziłam to nie udało sie mu nawet wziąć wolnego po porodzie i zostałam odrazu sama, więc trochę wieczorów przepłakałam, ale mam nadzieję ze tym razem się uda i zostanie dłużej![]()
Na nfz też nie wymagają, zapisują nawet przez telefon, wystarczy skierowanie.Ja też juz umówiłam, na 30 sierpnia
U mnie tez nikt nie wymagał karty ciąży ani nic. Tyle ze to tez prywatnie więc moze dlatego![]()
TrzymamyJa mam wizytę w najbliższą środę, będzie wtedy 8t3d i z każdym dniem coraz bardziej się stresuję czy aby na pewno wszystko będzie OK, trzymajcie kciuki![]()
Dziś mam mocny spadek energii, dobrze że chociaż pogoda dopisuje za oknem. A ty jak tam?Jak tam się dzisiaj czujecie?