reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

brzózko, biedny piesek:-(skąd mu się ta sepsa wzięła? Ty to masz z tymi zwierzakami..jak nie owieczka, to znowu piesek...No ale takie życie, dobrze, że zwierzaczki mają taką dobrą opiekunkę, to nic złego im nie grozi:-):tak:

zuzanko, strasznie mi przykro, że się nie udało. Niestety miałam takie przeczucia, oglądałam kiedyś program o adopcjach. Matko, ile to chodzenia po ośrodkach, sprawdzania, papierów itd. Z drugiej strony patrząc, no to muszą dobrze sprawdzić potencjalnych rodziców, żeby dzieciątko dobrze trafiło. Trzeba cierpliwie to znosić, robić co trzeba i w końcu się uda. A może w tym czasie, kiedy Wy będziecie pochłonięci adopcją, jakaś fasolka Wam się przydarzy:-) Mnóstwo jest takich przykładów!!!!

kasia.natka, dzięki za pamięć i fliudki!!!! jak zwykle zbieram swoją część i trzymam do nowego roku!!!

kok.o, oj biedna, najgorsze dni przed Tobą, te do testowania. Za każdym razem przyrzekam sobie, że zatestuję dopiero po terminie spodziewanej @, ale gdzie tam!!! łatwo się mówi...No nic, najwyżej jak nie wytrzymasz, to zrób test wcześniej, ale z doświadczenia i ja i wszystkie nasze staraczki radzimy wziąć na wstrzymanie :tak:

muma, fajnie masz, taki długi urlop. Ja mam na święta wolne, potem kilka dni do pracy, no i weekend noworoczny wolny. Niby dzieci mają w tym czasie rodziców w domu, no ale....rodzice mają swoje zajęcia, a nie dziećmi się zajmować. Ehhh szkoda gadać.

reklama
Hej :-)

Gdzie Wy ten śnieg laski macie ? U mnie ani widać ani słychać, lekki mrozik i suchutko..
A jak ubierałam na zewnatrz świerka w światełka to M mówił: na samym dole , bo tam śnieg je zakryje;-)

Brzózka - trzymam kciuki za psiaka, wiem jaki to dramat, to przeciez członek rodziny. Mój psina to właściwie jedyny facet, który mnie nigdy nie wk.. ;-)

katiuszka - aaaa wigilia u szwagra, sorki ale po tym co o nim pisalas to ja go widzę jak szwagra Clarka Griswolda z filmu Christmas Vacation (mój ulubiony świąteczny). Tyle, że zaraz zaraz, to on powinien do Was przyjechać ;-) Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :-)

Dzisiaj troszkę popracuję, potem robimy sobie małą Wigilię ale u nas to raczej przyjemność niż obowiązek. Jutro hulam po markecie i jedzonko kupuję. W piątek ostatnie porządki, gotowanie a potem to już tylko Święta i lenistwo :tak:
Ze spraw starankowych to mówię Wam - dziwna sprawa - 21 dc , temp spadła trochę,pewnie @ przyjdzie i owu nie było.
A to z kolei znaczy, że może być zaraz po @, więc mogę mieć pracowity początek Roku,
M robi w przyszłym tygodniu znowu badania nasienia...

Miłego dnia :-)

no jak gdzie? za oknem! ;-):-D U mnie biało, pruszy fajny śnieżek i od razu świat inaczej wygląda. I nawet troche mi humor poprawił po negatywnym dzisiejszym testowaniu:-(

Brzózka trzymam kciuki za psiaka, niech zdrowieje szybko bidulek.

Chyba dzisiaj choinke w koncu ubierzemy.. czas najwyzszy :-)

hej kochane
ja już dzisiaj ostatni dzień pracy i od jutra wolne...jak można to tak nazwać :-) przygotowania pełną parą będą już dzisiaj zaczęłam i wstawiam bigosik i ciasteczka po południu piekę ...dobrze ,że sprzątać nie muszę w tym wszystkim....
Brzózko tulę kochana a i dobrze ,że o cyklu nie pamiętasz bo tak czasem trzeba .....
Muma a u nas troszku poprószyło :-)
kok.o ubieraj już choinkę od razu będzie lepsze samopoczucie zwłaszcza przy śniegu na dworku

ja już mam ubraną :rofl2:

a staranka wczoraj były oj były :rolleyes::rofl2::rolleyes::rofl2:

No wiem... też sobie tak to próbuje przetłumaczyć... tylko jakoś rozsądek jest zagłuszany przez.. hmm.. jak to nazwać... może lepiej nie nazywać;-):-D

A Nowy Rok zaczynam od staranek (jakoś tak wypadną te dni :-) )

hihihihi zuzanka, aż zazdroszcze :-D

Ostatnia edycja:
kok.o - wiem przez co jest zagłuszany, ja Ci się do czegoś przyznam na pocieszenie:-p
Dzisiaj rano stwierdziłam, ze choć to 21 dc i czuje, ze zaraz będzie @ i nie było owu i srutututu to może owu była niezauważona własnie wczesniej i to objawy ciąży ;-) I mam kupę testów bo kupiłam sobie megapak ;-) i sobie zrobiłam .
Także na dzieńdobry krecha gruba jak wielka parówka ale jedna kurna jak zwykle ;-)
Niemniej jednak jak jedna to na pewno jednak owu pozniej była może.... ;-)
Kiedyś się doczekamy, nie ?? :rofl2:

hehe no pewnie, jak wcześniej nie zwariujemy :-p:-D
niezłe są te wszystkie tłumaczenia i doszukiwania się : a może to, a może jednak tamto, tam mnie zakłuło a tam ciągnie, więc może jednak!?:rofl2::sorry:;-)

No ale nadzieja umiera ostatnia! :-D

I też sobie po świętach zamówie na allegro jakiś megapak testów, bo na tych z apteki zbankrutuje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry