reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloł wieczornie:-)

wpadłam powiedzieć, że mam pewny objaw! :-D wyskoczyły mi dwa "syfy", dokładnie w tych samych miejscach co w poprzednim udanym cyklu!:tak: noooooo serio, serio! :-D:-D

kurka, taka stara a ma pryszcze:sorry:

a choinki nie mieliśmy kiedy ubrać...tak jakoś wyszło...:zawstydzona/y: , ale jutro jest deadline , bo w piatek do rodziców jedziemy:-)

pozdrowionka i do zobaczenia jutro na kawce :-)

reklama
Hejka :-) A ja już przy kawce:-) Rano lecę do fryzjera zrobić z sobą jakiś porządek wreszcie, potem odbieram córcię z jasełek i zakuuuuuupy :tak:
Wieczorem mam w planach gotowanie kapusty z grochem:baffled: Jutro sprzątam, wieczorkiem ciasta i już, Święta :-)
kok.o - też mam pryszczole okropne i właśnie zastanawiam się dlaczego hmmmm ;-)
Miłego dnia kobietki :-)

dziewczyny, nie nakrecac sie pryszczami ;)) ja tez mam a w ciazy nie jestem :-D

i taz mi sie teraz nagle pojawily ;)

choc oczywiscie z calego serca Wam zycze aby te pryszcze okazaly sie szczesliwe :-D jakkolwiek to brzmi :)

witam

ja jeszcze nie ubrałam choinki w swoim pokoju , szukam cały tydzień stojaka na strychu :crazy:
mąż przyjedzie w wigilię dopiero więc jestem sama z przygotowaniami do świąt

wróciły problemy z kręgosłupem - teraz jest jeszcze gorzej , mam skierowanie do neurologa :no:

Brzózko - dużo zdrowia dla psinki , trzymam kciuki

dziewczyny dajcie spokój z tymi pryszczami - ja mam co miesiąc przed okresem
a w tym m-cu nawet nie wiem kiedy mam mieć okres ? bo ostatnio nie zapisałam kiedy był i wszystko mi się pokręciło , 2 miesiące temu był 24 więc powinnam już mieć dziś lub jutro

Ostatnia edycja:
witajcie pryszczatki:-D
A ja pryszczy nigdy nie miałam i nadal nie mam....hmmm teraz to już nie wiem czy to dobrze czy źle ;-). U mnie dziś 23dc, jajnik boli i nic więcej. Czekamy...czekamy....
Dziewczyny, byłam wczoraj na tzw. shoppingu. Masakra!!!! jakie tłumy, gorąco w sklepach, muzyka dosłownie miażdzy uszy. Nie da się spokojnie pochodzić, przymierzyć. Przeleciałam przez sklepy jak burza dosłownie, wybrałam jedną bluzeczkę i do domu. Nienawidzę takich zakupów!!!! na szczęście nie muszę kupować prezentów, bo chyba bym padła w tych sklepach. Niby kryzys, a sklepy dalej pełne.
Do jutra dziewczynki!!!

katiuszka sie nieeee maartw, na pewno wyskoczą jakoś w 25dc ;-):-D:-D i będziesz miała co analizować ;-):-D

Ja właśnie skonczyłam ubierac w końcu choinke, moja wprawdzie jest w skandalicznym rozmiarze, no ale jest, wielkość się nie liczy ;-)

W życiu nie wybrałabym się na ciuchowe zakupy przed Świętami, kolejki do przymierzalni osłabiają. Jak tylko prezentów szukałam to cierpiałam w tym dzikim tłumie ludzi.. masakra

Na wyprzedaże rusze chyba przed Sylwestrem, wtedy jakoś luźniej jest :happy2:

lumina zdrówka życze w takim razie w Nowym Roku :happy2:

pozdrowionka

Czesc babeczki:-)
Ja dzisiaj na chwile jeszcze w pracy jestem, ale już uciekam do garów;-):-D
A do Nowego Roku mam uuuuuuurllllooooooooop!!! :-D:-D juuuupiii!!!

No więc życze Wam spokojnych i radosnych Świąt, nie przejadajcie się, odpoczywajcie, pracujcie dalej jak pracowałyście;-):-D- niech mężowie mają duuużo sił hehe:-D No a wkrótce testującym zyczę oczywiście II tłustych i wyraźnych :-D

Ja dziś jade do rodziców, więc poczytam Was po Świętach:happy2:

buziaki papapa :-)

Witajcie Dziewczynki,
Ja też już ostatni raz przed Świętami zaglądam, potem nie będzie kiedy, wpadnę 27go z rana, wtedy też mam termin @... ;-)
A teraz życzę Wam wszystkim spokoju, miłości, rodzinnego ciepełka w te Święta oraz tego , żeby były to ostatnie Święta bez bobasków ...:-) Odpocznijcie, lub nie odpoczywajcie jeśli to akurat ten czas, jedzcie, pijcie, radujcie się, niech Wam będzie po prostu dobrze. :-)

images

Bardzo mocno całuję i do zobaczenia :-)

Ostatnia edycja:
witajcie drogie koleżanki!!!
Wpadam z samego ranka,żeby złożyć Wam świąteczne życzenia

zdrowych, radosnych, rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia,
spędzonych w miłej, spokojnej atmosferze,
przy suto zastawionym stole.
Dla testujących życzę pozytywnych wyników,
dla strających się- owocnych staranek.
A tak ogólne, nam wszystkim, życzę, żebyśmy kolejne święta
spędzały w powiększonym gronie:)
ewentualnie z wielkimi brzuchami:)
Wszystkiego dobrego Kochane!!!!!
Fajnie, że jesteście!!!!

to pisałam ja, katiuszka:)))))

reklama
Witajcie Dziweczyny,
dawno mnie tu nie było, czasami Was podczytywałam...mocno trzymałam kciuki wiecie za co :tak:
Nie podsyłałam fluidków...i za jakiś czas do Was wrócę...jeżeli będziecie mnie jeszcze chciały...
Muszę jednak troszkę ochłonąć, grudzień był dla mnie baaardzo trudnym miesiącem...
W 15 tc moje Dziecko postanowiło zostać Aniołkiem
[*]...nie tego oczekiwałam, myślałam że Mu u mnie jest dobrze...
Bez żadnych objawów, bóli...po prostu odszedł...nikt nie był mi w stanie odpowiedzieć dlaczego.
Pomalutku dochodzę do siebie, ale muszę powiedzieć że w żadnym miesiącu nie płakałam tyle co w grudniu...nawet jak przychodziła niechciana @ nie było mi tak źle jak jest teraz...

Jednakże Dziecina która narodzi się dzisiejszej nocy, przyniesie mi tyle mocnej energii i pokrzepi w trudnym czasie... że czuję się spokojniej...:-(

A Wam moje drogie życzę spokojnych i przedewszystkim ZDROWYCH ŚWIĄT.
Życzę również II!!!
I aby nasze sny w końcu się spełniły!!!

Pełna wiary w lepsze "jutro" - Ani@k.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry