reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hmmmm.... Muma na szybko przeszukałam oferte i znalazłam tylko pojedyncze testy, ceny zbliżone do aptekowych...:sorry:

Na allegro widziałam paskowe testy, po 1zł, wiec można sobie 15 zamówić i wyjdzie prawie cena jednego płytkowego...
Kupowałaś może takie testy? bo nie wiem czy sie nie natne na jakieś lewe, niedziałające czy cuś:sorry:

reklama
cześć wariatki:-D
zgłaszam się i ja, kolejna w klubie wariatek:-D Jeszcze nie testowałam, ale nie powiem, że mnie urojone objawy ominęły. A pewnie, że tu mnie zakłuje, tam mnie jakoś dziwnie boli. Full zestaw:-D ale czy coś z tego faktycznie będzie??? okaże się w Nowy Rok, może będziemy strzelać szampanem z okazji dobrej wiadomości...a może z kolejnego zawodu....
A co do wigilii z moim szwagrem, to dla mnie nawet lepiej, bo po pierwsze w zeszłym roku u mnie były świąta i to całe, narobiłam się jak dziki osioł, po drugie jak mnie wkurzy, to ja wyjdę, a jakby byli u mnie to ani wyrzucić ani dalej siedzieć i się wkurzać. Ale mam jeszcze nadzieję, że skoro wigilia i nawet zwierzęta podobno mówią ludzkim głosem, to może i on w końcu sensownie przemówi:-D
Ps. właśnie mi niedobrze....bez komentarzy;-)

reklama
ja tylko wpadam sie przywitac wieczornie:)
widze, ze nastroje dopisuja, to super :)))
Ja choinke mam ale jeszcze nie ubrana.
Dopiero sprzatam dom, bo z psinka caly czas siedze i na kroplowki jezdze.
Maluch jest dzielny, mam nadzieje ze nasza walka o niego zakonczy sie dobrze.
Bylby to super prezent na swieta.

A jutro zamierzam sprzatac. i wpadne do was rano na kawkę :)
Dobranoc dziewuszki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry