Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
;-)
idę dać kaszki bo jakoś krótko mój Syncio dziś spał.. zdążyłam kaszę ugotować i wyczuł chyba :-) milusiński mój kochany..
Kurka...żeby mi pospał tak jak wczoraj
noo chociaż z 1,5 godzinki...już nie musi być 2,5;-) ale pewnie znając życie, za dużo by było tego dobrego, nie?
nawet nie chcę myśleć, że ona ma 73 lata:-(no ale z drugiej strony...takie życie...nic nei poradzimy...Tylko ciężko jest się pogodzić, że ktoś wczoraj był, a dziś już nie.....Ściskam Cię serdecznie!!!!
:-) tylko "tata" gada po angielsku, bo mu wychodzi dada
Jest też mama of course, baba, dej, ba (jak sie wywali albo wyrzuca pampersa do kosza hehe) maaa (to znaczy nie ma), nieee.....no to wiadomo co znaczy;-)No i od jakiegoś czasu ma fazę na pokazywanie wszystkiego ręką i yyyy..no i ja czy eM musimy coś powiedzieć, np. aahhaa odkurzacz tak? no i się cieszy i pokazuje kolejną rzecz. Parę razy spoko...ale cały dzień jak chodzi i yyy i yyy a ty gadaj, to już oszaleć można. A weź mu nie odpowiedz! jak zawarczy to sąsiedzi do pewnie słyszą
wtedy dodaję kleik ryżowy, żeby wygodniej mi było karmić. Mama mi gada, ze mąką zaciągnąc, ale ja jej nie słucham
ranyyy niedługo do przeszkola będzie zaiwaniał
No i zazdroszczę, że mamcia Cię odwiedzi. Ja wczoraj mojej szukałam jakiś w miarę normalnych cenowo biletów, namawiam ją, żeby przyleciała na tydzień chociaż, ale coś kiepsko...urlopu chyba nie dostanie, bo chce przyjechac na dłużej do Polski jak my będziemy na wakacjach. Nudzi mi się tu samej już....
A jak Cristi? minęły jej te humorki i płacze nocne??? u nas wczoraj o 2 w nocy młody paszczę rozdrał, wzięłam go na kolana, bo przeciez nie będę klocka nosić na rękach, a temu nie za bardzo to pasiło i się darł jak opętany. eM wparował do pokoju z syropkiem
nożżż kurna...ledwo dziecko zapłacze, a ten syropek już by ładował. Zjechałam go i poszedł spać
a młody zaraz za nim i to bez wspomagaczy:-)
chyba, że mają z młodym jakiś swój język i mały mu mówi, ze chce z mamą zasypiać

Ani@k bierz notes i zapisuj;-)
szukałam wczoraj w necie jakiś przykładów, no to jakieś dziwne...naleśniki, warzywka na parze z chudym mieskiem, ewentualnie kanapki...ale gdzie on tym sobie poje...No i nie jest to mleczne....

No przeważnie, bo czasem jeszcze fikanko ale to już w łóżku także ogólnie spokój.
noo przyjmijmy, ze miałam chwilowe zaćmienie:-);-)
tylko czemu akurat w nocy tak to pokzauje? ehhh mam nadzieję, że szybko jej minie i da Ci pospać. A mała Twoja jak zje taką kolację to ile prześpi po tym? bo nie uśmiecha mi się wstawać o 1 czy 2giej w nocy na mleko, a druga sprawa to mycie zebów
wczoraj 2h30min, dziś tylko 30....ehhhhh nie nadąże za nim
tak gdzieś pewnie w marcu/kwietniu zaczęłaś pytać chyba, nie???
co ta za lista "moich przyjaciół"??? bo nie jarzę
Aaa co do kaszki jeszcze, to chyba nie powinno się gotowac cyckowego mleka ani mm, nie? raczej dodaje się do już gotowych dań
Ja dziś robiłam Julkowi owsiankę ze 150ml wody i odlałam trochę na gotowanie tych płatków owsianych a na reszcie zrobiłam mm i jak już owsianka się ugotowała, to do przestudzonej dolałam mleko. Chyba tak samo się robi manną.
mój najwięcej połknął 210 i to przez kilka dni tylko, teraz znowu ledwo 180