Ani@k
Fanka BB :)
hej wieczornie :-)
poszperałam jednak na forum.. dotarłam do 25.04.2013 r i na dalsze czytanie już nie mam siły.. na tamten czas Katiuszka jeszcze nie drążyła tematu wprowadzania pokarmu.. często pisała że Juluś przesypia noc i 1-2 karmienia nocne.. i znalazłam taką perełkę.. heh sama to napisałam.. aż się wzruszyłam.. zobaczcie:

Katiuszka :***
poszperałam jednak na forum.. dotarłam do 25.04.2013 r i na dalsze czytanie już nie mam siły.. na tamten czas Katiuszka jeszcze nie drążyła tematu wprowadzania pokarmu.. często pisała że Juluś przesypia noc i 1-2 karmienia nocne.. i znalazłam taką perełkę.. heh sama to napisałam.. aż się wzruszyłam.. zobaczcie:
tym samym chciałam powiedzieć ze wiedziałam od samego początku że Aleksis będzie miała Synka ;-)no nie do końca bo mamy 5 dziewczynek: Dominika, Ewa, Jagoda, Cristi i Martynka.. a chłopców 2: Oluś i Juluś ;-) mój Syneczek będzie 3, wypada więc aby Szyszka też miała chłopcaczyli bilans będzie 5:4, która teraz będzie testować??? bo statystycznie, dla wyrównania rachunku będzie miała synka
;-)

Katiuszka :***
Ostatnia edycja:

czyli bilans będzie 5:4, która teraz będzie testować??? bo statystycznie, dla wyrównania rachunku będzie miała synka
??? Szacun i podziwiam.
On jest chyba mega radosnym dzieckiem, prawda?
, Mieszko kupala walnął ze ho ho
eM zmienia na szczęście, hihi
dzięki :***
czyżby znowu się szykowała jakaś awaria????
;-)