cześć dziewczynki
Aleksis jak przeczytałam Twojego posta to przypomniałam sobie ,że pisałaś już o pracy i o tym jak pracujesz

no to faktycznie jak te parę godzin się popracuje to może być nawet przyjemność
a
Tere ma rację jesteś kochana o wszystkich się zapytasz do każdego odpiszesz

mocno Cię przytulam .
Tere ja tak czytam te posty i w sumie to się trochę zagubiłam ,Ty w domku siedzisz z Timem teraz? booooszsz ja to nic nie ogarniam na tym bb
katiuszka nie denerwuj się kochana moja dzisiaj znowu od 3 marudzenie ,gadanie i rzucanie się do 8 ,później padła to i ja zasnęłam ale godzinkę pospała i już ją dupka od leżenia zaczęła parzyć i koniec musiałam wstać no i kawa jedna za drugą poszła bo piasek w oczach

też mam nerwa jak tak się rzuca ,marudzi czasem nie mam siły i mam wrażenie ,że chodzę tylko z miną spiczniałą

mój M się trochę ogarnął więc mam czas aby poćwiczyć ,no i nawet się dogadujemy ,wczoraj pomógł mi posprzątać

ja kurze i łazienkę ,On odkurzanie i podłogi no i czysto się zrobiło dopiero kochane .
Tere uwierz mi oj mam zaniedbany domek ,staram się ogarniać jako tako ale ciężko ;-)a po nocach nie ma szans na sprzątanie bo ja jak znalazłabym jakąś chwilę i gdziekolwiek by się przyłożyła to bym zasnęła

;-)
Muma jak walentynki ?jak dzisiaj minął Wam dzień?
szyszka fajnie masz z tym mężem pracującym w domu

może zawsze z Małym posiedzieć a Ty masz chwilę aby coś zrobić
Gochson mi też po takiej przerwie pamiętam nie chciało się wracać do pracy,a jak wróciłam pamiętam to atmosfera była jakaś napięta

i brak chęci było do pracy ,ale szybciej mijał mi czas i nie miałam czasu na rozmyślanie dlaczego, co i jak

Czekamy teraz na wyniki

&&&&&&&&ja też byłam u fryzjera w poniedziałek i grzywkę sobie zrobiłam
Gatto jak tam u Ciebie dzisiaj ,lepiej Gattinka się ma ?a Ty jak się czujesz?kurcze co z tymi dziećmi ostatnio się dzieje:-(
Młoda dzisiaj jakoś padła wcześniej ,my oglądamy skoki a później kabaret Neonówka będziemy oglądać ,chodź mogę paść dzisiaj szybko ;-) jakiegoś pifka z sokiem się napiję .
kok.o jak tam pracusiu ??
Miłego wieczoru dziewczyny :***