Muma
Fanka BB :)
katiuszka jeśli Mały nie ma gorączki to nie jest zapalenie gardła ani angina. Zestaw leków spoko choć ja bym się zastanawiała czy dawać Nurofen jeśli nie ma gorączki
No może dzień, dwa. Ciekawe co doktory wymyślą, pewnie nic. Żeby Ci się nie przegrzał po drodze bo jeszcze po tych lekach się spoci na pewno. Trzymajcie się tam !!
No może dzień, dwa. Ciekawe co doktory wymyślą, pewnie nic. Żeby Ci się nie przegrzał po drodze bo jeszcze po tych lekach się spoci na pewno. Trzymajcie się tam !!
, ja uwielbiam bezowe torty albo z alko

Doktorek powiedział, że pewnie ma "jakiegoś wirusa"
i czekać aż przejdzie. Wymusiłam, zeby zajrzał mu do gardła, bo jak powiedziałam, że dziś nie ma raczej temperatury, to powiedział, że nic się nie dzieje. A że go boli...no trudno...Nie mają tutaj takich syropków typu Lipomal. Jedynie dał mi syrop przeciwbólowy, przeciwgorączkowy itp na ibuprofenie. I tyle. Pokazałam mu przy okazji te plamki niby egzemowe, od ręki maść ze strydami
w dupę niech se go wsadzi! nie będe tym smarować, nic się takiego nie dzieje, zeby walić sterydy na skórę. Sama mu kupiłam taki krem, ktorym wtedy go smarowałam, może mu zejdzie. Szkoda nerwów i czasu na tych konowałów!!!!!!!!!!!!!!!!