reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka jeśli Mały nie ma gorączki to nie jest zapalenie gardła ani angina. Zestaw leków spoko choć ja bym się zastanawiała czy dawać Nurofen jeśli nie ma gorączki :sorry2: No może dzień, dwa. Ciekawe co doktory wymyślą, pewnie nic. Żeby Ci się nie przegrzał po drodze bo jeszcze po tych lekach się spoci na pewno. Trzymajcie się tam !!:tak:

reklama
Muma dzieki za odp, a propo tortu, no u nas Mieszko raczej nie sporobuje, to tort dla starych:-D, ja uwielbiam bezowe torty albo z alko:-D
Trzymam kciuki za dupeczke Olusia, by szybko wrocila do normalnosci, aaaa i za Twoje prawko bys na uro juz je miala, moze wtedy eM kupi autko jakies:tak:

Ani@k nie ztrasz mnie z tym karmieniem, moze jak juz sie wdrozysz to wtedy bedzie latwiej:sorry2:
Katiuszka jak sytuacja ze zdrowiem Julka? Doczytalam juz, wiec daj znac po wizycie, ale oby szybko z tego wyszedl. Kurcze dziecko to jednak sam stres.....Buziole
Aleksis daj znaka po wizycie!
Tere jak sie ma tancerzyk?

Mieszko wlasnie mi zasnal, chyba wyskoczedo biedry, em looknie na niego.
Dzis Mieszko konczy 2 mce, wpada przyszla matka chrzestna, bedzie kawa i brzoskwinia w ciescie francuskim, moj szybki wymysl:-D ale za to jest to pyszne inieskomplikowane

Ostatnia edycja:
Muma też się zastanawiałam nad tym Nurofenem, ale na opakowaniu przeczytałam, że jest na bolące gardło, a jego ewidentnie boli:-(no nic, jak wstanie po obiedzie dam mu jeszcze raz, a potem zobaczę co ciapacki znachor powie;-):-)
Tatuś jedzie z pracy, ale po drodze wstąpił do sklepu, żeby synusiowi choremu kupić słonika świecącego w nocy i grającego kołysanki :-)
Buy Summer Infant Slumber Buddies Eddie Elephant at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cot toys and baby mobiles.

Suuper tatuś:tak:;-) i suuuper zabawka, podoba mi sie.
Jak juz młodego przeniosę do obecnego biura eMa to tez bede musiała cos takiego zakupić.
Katiuszka jak ja tęsknie za Argosem:-D:-D:-D
Duuuuuzo zdrówka!

Bylam w biedrze, młody nadal spi, a ja kupiłam eMowi piwko, od rana ma taki młyn w pracy ze na naszych 36m2 go nie widze, hehe
Lece pranie wieszać.

Ostatnia edycja:
Witam. Nadaję z pracy.

Oglądałam te torty i nie ma u mnie tej chrupiącej maliny...no chyba, że on jest dostępny tylko w sezonie. Jakie są jeszcze dobre, bo planuję zakupic dla siebie :)

Katiuszka zdrówka Wam życzę, daj znać co lekarz powie

Aleksis jak tam na wizycie ?

Szyszunia ale Ty dobra żona - piwko dla męża :)

Ani@k dasz radę z tym karmieniem. Jak nic nie będzie po marchewce i jabłku to możesz próbować dwuskładnikowych. Tak naprawdę wprowadza się powoli, zeby w razie jakiejś alergi wiedzieć co wyeliminować.

Muma jak zwykle zorganizowana na maksa, jazdy, nauka no i pichcenie.

Zaraz kończe dniówkę i śmigam do domu. Dziś u nas nocka lepsza - Adaś spał całą noc, tylko coś mnie głowa bolała i spać nie mogłam. Tatuś obciął trochę synka, więc śmiesznie wygląda. Jakoś przyzwyczaiłam się do tej jego wcześniejszej czupryny.

Miłego popołudnia dla wszystkich.

dzięki Dziewczynki że we mnie wierzycie.. no z tym karmieniem.. :zawstydzona/y::sorry2:

Szyszka cały dzisiejszy spacer myślałam o tym o czym zapomniałam Ci wcześniej napisać.. Patryk krzyczał w kościele na chrzcie :tak: uwierz mi smoczek niewiele da jak Maluch chce sobie popłakać :tak: u nas ksiądz mówił że jezeli tylko zajdzie taka potrzeba można z dzieckiem wyjść do zakrystii.. ja nie poszłam bo zaczęło się w momencie jak ksiądz zaczął ceremonię chrzcielną.. :happy2:
Katiuszka słonik miluuusi :tak:

buziaki dla Urwisów i Urwisek :*** i dla tego w brzuszku też :***

noo jestem...
U lekarza, tak jak się spodziewałam, wielkie g...o!!!!! bożeeeee....Muma Ty z Twoją medyczną wiedzą przy tych osłach to byś była od razu pania profesor medycyny conajmniej:cool2:Doktorek powiedział, że pewnie ma "jakiegoś wirusa":eek: i czekać aż przejdzie. Wymusiłam, zeby zajrzał mu do gardła, bo jak powiedziałam, że dziś nie ma raczej temperatury, to powiedział, że nic się nie dzieje. A że go boli...no trudno...Nie mają tutaj takich syropków typu Lipomal. Jedynie dał mi syrop przeciwbólowy, przeciwgorączkowy itp na ibuprofenie. I tyle. Pokazałam mu przy okazji te plamki niby egzemowe, od ręki maść ze strydami:szok: w dupę niech se go wsadzi! nie będe tym smarować, nic się takiego nie dzieje, zeby walić sterydy na skórę. Sama mu kupiłam taki krem, ktorym wtedy go smarowałam, może mu zejdzie. Szkoda nerwów i czasu na tych konowałów!!!!!!!!!!!!!!!!
Spadam do spania, bo nie wiadomo co będzie w nocy. Aha..apetyt ma lepszy niż wczoraj, nawet jadł w ciągu dnia, zobaczymy co będzie z porannym mlekiem:confused:
Do jutra!!!!
ps. znowu nie poodpisywałam...:sorry2::sorry2::sorry2:

Hej,

Jestem zmęczona, niewyspana, okropnie się jakoś czuję, mam nadzieję, że mnie nic nie rozkłada.
Niestety obawiam się, że to może być brak czekolady w organizmie:sorry:

katiuszka - dobrze, że to nie angina, będzie dobrze za dzień, dwa :tak: No co zrobić, takie wiruski maluchy łapią nie wiadomo skąd, no chyba, że chodzą do żłobka;-)

Aleksis
jak badania ???

Szyszunia udała się imprezka ? 2 miesiące to już to zupełnie najgorsze macie za sobą ;-) Tzn nadejdą oczywiście nowe ciekawe wyzwania :-D

Mój Glutek rozrabia od 6.55 , ostatnio wstaje pół godziny wcześniej, przez to, że jest tak widno chyba, wrrrr. Żeby jeszcze zasypiał wcześniej ale gdzie tam:-)

Kawkę wypiję i wrócę, może Ani@k zajrzy, może Gochson z pracy.;-)

reklama
Witam witam

Ja już po kawce a tu tylko Muma wiernie siadła i coś skrobnęła :)

Katiuszka zdrówka dla małego. Mój coś dzisiaj wstał i kaszle. Na szczęście 2 poprzednie nocki spał bez pobudki. Jakiś taki dziwny ten kaszel, bo jakby mu coś przez chwilę zalegało. Chciałam wyciągnąć katar ale nic nie wyszło. Chyba, że ma gdzieś taki zalegający bo czasem oddycha przez buzię. No nic łykamy dalej witaminki i liczymy na to, że nic się nie rozwinie.

Ani@k ja myślę, że możesz mieszać jak chcesz. Ja nie mieszałam, żeby nie zaburzać mu smaku marchewki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry