Hej wieczorową porą
Jestem sama, przeleżałam całe popołudnie i wstałam własnie niedawno z wyrka. Tak mnie wciągnęła powieść, że czytam jak nawiedzona
Tematy kaszkowo-żywieniowe... ja tylko dodałam do Ulubione i tyle pamiętam,ale oczywiscie w swoim czasie skorzystam i też będe zadawać Wam pytania ;-)
Ani@k pytałaś o imię... Na razie innego pomysłu brak. To teraz po tych warzywkach Patryk będzię jeszcze mocniej rósł w siłę. Ciasto wyszło dobrze? Ja nawet takiej blaszki prostokątnej nie mam, i ciasta drożdżowego nie umiem robic, a tak je uwielbiam z kruszonką
Terefere czyli 2 dni w tygodniu jesteś w domu, tak? Plus niedziela. Ale to też dużo godzin, tyrać tyle. Ale wiadomo, pańskie oko ...;-)
To gratulacje dla Tymusia z okazji drugiego ząbka. To teraz będzie mógł Cię lepiej podgryzać
Muma proszę mi się nie smucić pogodą. Główka do góry!!! Wiosna idzie, ptaki ćwierkają, już widziałam tu krokusy . Zobaczysz, gdy będziesz śmigać swoim jeepem, dzień szybciej minie no i bardziej towarzysko się zrobi
A reszta Babów to co? Zapracowane som czy cuś?
Maiev napisz jak się Maluszek sprawuje i czy też tak rozrabia jak mój rozdzielając kopniaczki?
Gochson kiedy wyniki będą do odbioru? Ziółka pijesz?
Właśnie M wrócił.
Dobranoc