Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Ani@k - nie smuć się dzisiaj i Ty... średnio zrozumiałam o co Ci chodziło ale przytulam
I zapraszam na winko, dziś się mogę napić 
tere fere - to pinda z tej szwagierki , wszystkie one takie same, wredne małpiszony
Tak jak katiuszka napisała, to Twój Synio, Twoja przyjacióła - mam tylko nadzieję, że eM zrozumie. Teściowa ustawiona to sama nie wie co ma myśleć, nawet moja super Hania czasem nie wiedziała co powiedzieć jak jej córcia namotała w głowie..
Jak się spotkamy to obrobimy dupska naszym szwagierkom , oki ??

katiuszka nie , nie kupuj takiego fotelika , naprawdę dziecko się mega zmienia , za chwilę będzie przedszkolakiem. Teraz powinien mieć możliwość drzemki a za chwilę już tylko siedzenie i tacka do zabawy najlepiej. Oczywiście zrobisz jak uważasz ale takie jest moje zdanie. My mamy 9-18 kg. Chicco.
A dziś jazda REWELACJA, Marek super gościu. Wesoły ale taki spokojny i cały czas gada co i jak ale i przepytuje po drodze ze znaków , pierszeństwa itp. Nieżle się nakręciłam ale ta jazda najwięcej mi dała ze wszystkich a już do końca mam z nim
Powinno być nieźle ;-)
A na zakupy jutro lecimy i obiad , prawie na cały dzień :-)
Miłego wieczoru Dziewczynki, no stress, relax
Buziaki **
Ani@k - nie smuć się dzisiaj i Ty... średnio zrozumiałam o co Ci chodziło ale przytulam
I zapraszam na winko, dziś się mogę napić 
tere fere - to pinda z tej szwagierki , wszystkie one takie same, wredne małpiszony
Tak jak katiuszka napisała, to Twój Synio, Twoja przyjacióła - mam tylko nadzieję, że eM zrozumie. Teściowa ustawiona to sama nie wie co ma myśleć, nawet moja super Hania czasem nie wiedziała co powiedzieć jak jej córcia namotała w głowie..Jak się spotkamy to obrobimy dupska naszym szwagierkom , oki ??

katiuszka nie , nie kupuj takiego fotelika , naprawdę dziecko się mega zmienia , za chwilę będzie przedszkolakiem. Teraz powinien mieć możliwość drzemki a za chwilę już tylko siedzenie i tacka do zabawy najlepiej. Oczywiście zrobisz jak uważasz ale takie jest moje zdanie. My mamy 9-18 kg. Chicco.
A dziś jazda REWELACJA, Marek super gościu. Wesoły ale taki spokojny i cały czas gada co i jak ale i przepytuje po drodze ze znaków , pierszeństwa itp. Nieżle się nakręciłam ale ta jazda najwięcej mi dała ze wszystkich a już do końca mam z nim

Powinno być nieźle ;-)
A na zakupy jutro lecimy i obiad , prawie na cały dzień :-)
Miłego wieczoru Dziewczynki, no stress, relax

Buziaki **
Ostatnia edycja:
a potem powie, że onnnn nieee maaa kiedyyyy....no by go pokręciło na tej kanapie!!!!!
aaa tak w ogóle to mam wkur...na niego!!!! ale nie chce mi się już pisać...
jejjjjjj ale fajnie....ja też chcę.....
kuźwa!!!! wracam z tego zadupia!!! ja chcę do ludziiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
najgorsze są te wirusy właśnie, szybko się przenoszą i zarażają dalej. Mam nadzieję, ze się nie rozwinie. Jak katar schodzi to dobrze, bo nie pójdzie na oskrzela, nie? Zdrówka dla Adaśka!!!!
A tak poza tym to udanych zakupów z rodzinką