Muma
Fanka BB :)
katiuszka, Gatto uważajcie z tą wit. D, to nie jest tak jak z wit. C, że się organizm sam pozbędzie nadmiaru, jak już musicie dawać to 1-2 razy w tygodniu może no a za chwilę jak dzieć odkryty na dwór będzie wychodził to wcale. Jeśli nie ma problemów z wolno zarastającym ciemiączkiem to naprawdę ostrożnie.
katiuszka dzięki ale już zalepiłam zamrażalnik, takim rzepolem ordynarnym - ostatnie takie zabezpieczenie mi zostało i narazie trzyma.
Ogólnie są super te rzepy, tanie i skuteczne choć wyglądają jak naklejona na mebel podpaska
Zamknięcie zabezpieczenie samoprzylepne typu rzep, 2szt Pruszcz Gdański • Tablica.pl
Lecę bo się obudził i ryczy makabrycznie, papapa
katiuszka dzięki ale już zalepiłam zamrażalnik, takim rzepolem ordynarnym - ostatnie takie zabezpieczenie mi zostało i narazie trzyma.
Ogólnie są super te rzepy, tanie i skuteczne choć wyglądają jak naklejona na mebel podpaska

Zamknięcie zabezpieczenie samoprzylepne typu rzep, 2szt Pruszcz Gdański • Tablica.pl
Lecę bo się obudził i ryczy makabrycznie, papapa
no to czemu ten lekarz tak mi powiedzial? mówił tez żeby dawać w okresie jesienno-zimowym, a w lecie nie...No to już nie wiem...ale wiesz, zrobię jak piszesz, będę dawać dwa razy w tygodniu. Boziuu i bądz tu mądrym!!!
ooo niieeeee nieeeee