Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję że kiedyś ja tez poczuję taki łzy na policzku. 
. I kupuj jogurty tylko takich marek
. A pisanie na jogurtach, że zawierają kultury bakterii lactobacillus itp. jest wprowadzaniem klienta w błąd, bo każdy jogurt je zawiera:-). Zauważ, że na niektórych opakowaniach nie ma napisu "jogurt" a np. tylko "polskie smaki" i to nie jest jogurt tylko tzw. deser mleczny a opakowanie łudząco przypomina jogurt

. a ja preferuję maślanki-zawierają dużo białka,wapnia, lecytyny,bakterie fermentacji mlekowej i niewiele tłuszczu
. Polecam
. Nie wiem, czy wiesz, że nie każdy żółty ser jest żółtym serem

wogóle było bardzo miło choć tematyka skomplikowana
kują scianę bo pekła jakas rura...cholera jasna! Ciekawe czy dam rade dzisiaj opanowac ten zywioł?
Mdłosci troche mniej fajne ale czego sie nie wytrzyma dla dzidzi ?

hmm, super, milo sie slucha i patrzy na takiego
no i dobrego masz lekarza

wiesz, ja tez sie zastanawialam nad braniem castanusa, nawet sobie kupilam i chcialam brac w zeszlym cyklu, ale w koncu nie wzielam i lezy. na nastepnej wizycie u gina spytam sie czy jest sens to brac. fakt, ze to tylko ziolowy lek, ale zawsze lepiej pogadac z ginem. A te plamienie to pewnie okoloowulacyjne, skoro takie ci sie zdarzaly. wiele kobiet je ma i to zupelnie normalne
mnie boli podbrzusze tak na owu ale tescior z dzisiaj i wczoraj negatywny

a zdrowko juz lepszejsze, tak?
za niedlugo zrobisz piekny tescik z dwoma krechami
milego popoludnia