reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaronka udanych wakacji!!!
tere fere Tymek skończył pół roczku!!!! pierwsze mini urodzinki:tak:wszystkiego najlepszego Bąblu:-)
spadam do łóżka, bo serio ledwo patrzę na oczy...

reklama
eloo:happy2:
ja znów po ciężkiej nocy:-( serio, czasem mam mysli takie,zeby na mm sie przerzucic i wyspac w koncu...heh:-(
i dzisiaj powiadomilam zlobek ze Ewa dzisiaj bedzie nieobecna... japitole, ja wcale nie chce jej tam posyłać chyba..:baffled::baffled:

Tymek wszystkiego najlepszego!! :** :-)

Ciekawe jak tam dzisiaj pierwsze dni w szkole u Julki, przedszkolu u Cuda i żłobku u Misi:-)

pozdrowionka, ide se kawkie zrobić:-)

Hej Dziewczynki,

No ja wracam na bb w normalnym trybie ;-) Zostaliśmy z Olciem sami w domku :tak: Oczywiście dziś już jest smętny, widać ,że szuka Julki, rano od razu poczworaczkował do jej pokoju a tam pusto ..:baffled: No ale zadzwoniliśmy do niej i mordka mu się śmiała od ucha do ucha:tak:
Julka zestresowana, nie nauką bo z tym sobie poradzi ale nowymi ludźmi , no wiadomo o co chodzi. Będzie mieć w klasie 3 chłopców ze starej klasy więc fajnie, że nie jest zupełnie sama. Dziś się wystroiła we wszystkie nowe ciuchy, do tego te -4kg i w miarę zadowolona pojechała.
Czy słyszałyście kiedyś żeby wychowawcą w gimnazjum był pan od WFu ?:-D Ciekawe czy chociaż młody i przystojny bo 18go mam zebranie :-p
11 września jadą wszyscy pierwszoklasiści na wyjazd integracyjny do Ślesina a słyszałyście, że ma lato piękne wrócić ? SUper, bo dzisiejsza pogoda to tylko usiąść i płakać...

kok.o - rozumiem Cię...:-( A może wystarczy od listopada, jak masz od stycznia wrócić ??? Jeszcze 2 mce i już by sobie chociaż przemieszczała się z miejsca na miejsce ?? Z drugiej strony to tak jak wczoraj kasia.natka napisała na fb my to gorzej przeżywamy niż dzieciaki..:sorry2:
i&&&&&&&&&&&&& za Misię i Cuda !! I czekamy na relację !!!:tak:

Aleksis jak się czujesz ?? Ja cały czas mocno wierzę i &&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

aaronka - ale macie fajnie, będzie super pogoda i luz wszędzie, czekamy na piękne zdjęcia , bawcie się dobrze !!!:tak::-)

tere fere - uściskaj półroczniaka od ciotki Mumy - teraz to już duży chłopiec :tak:

katiuszka -
odespałaś trochę ??:-) Czas popisać na forum !!:happy2:

Buziaki dla Wszystkich !!!:-):-)

hej!!!!!!!!!
Dziś moja siostrzenica po raz pierwszy poszłą do szkoły,do pięciolatków.Dziś było spoko,tylko apel,rodzice byli,siostra mówiła,że w porzadku było...zobaczymy jak to od jutra będzie,jak nie na żarty szkoła się zacznie!!!Ach,było dobrze,jak "zerówkę"zaczynało sie od 6 lat!!!!,a nie nasz GŁUPI RZAD,wymyśla idiotyczne ustawy i małe dzieci muszą iść wcześniej do szkoły!!!!!!!!!dla mnie to jest CHORE!:angry::angry::angry:
Ja,z rana zrobiłam sobie przejażdzkę rowerkiem:tak:,8 km.przejechałam.
Do pracy mam na popołudnie.Pogoda okropna,zimno,wieje....:-(
Jutro do krawcowej,po odbiór sukienki:-)
Aleksis,trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam,

Muma-nie smutaj sie.Olus sie przyzwyczai, ze Julka bedzie od popoludnia.Jednak przykre, jak taki maly ludzik teskni i szuka kochanej towarzyszki do zabaw. Taka duza core juz masz, o matko.Dumna jestes z niej, ze wyrasta na piekna i madra kobiete.Eh, az zazdroszcze...

Terefere i siup, Timek juz ma 6 miesiecy... Gratulacje i caluski dla Solenizanta!
Katiuszka wyspalas sie? A jak zakupy wczoraj'?Zapas czapeczek uzupelniony?zdawaj relacje
Kok.o a Ty?Chandra troche przeszla?
Kochane, nie dziwie sie Wam (Alex, Kasia.natka, Kok.o) ze tak trudno Wam jest powierzyc Wasze Skarby komus obcemu...Ale coz, taki system i takie zycie. Trzymam kciuki aby sie wszystko udalo!

Inne matki moglbyby zostac z dziecmi, ale sie "musza realizowac" na innym polu...Nie rozumiem za bardzo, bo sama wolalabym zostac z Maluszkiem w domu i nacieszyc sie macierzynstwem.Tyle zawsze, ze ta kasa

Mnie z objawow prawdziwych to bola (.)(.) dalej...Skurczy w macicy jakos od czwartku nie zaobserwowalam, ale wcinam progesteron, aspiryne w niskiej dawce, magnez, kwas foliowy. A ze schizowych to niw mam, bo sobie zdaje sprawe, ze dalam d..y na calego z ta ostatnia IUI i raczej wyjdzie guzik-chyba, ze Cud sie wydarzy

Ale z bolacymi syskami to czasem mialam tak, ze na @bolaly, choc termin @wyszedlby tak na 8-9 wrzesnia

Kasica a jak Wasze plany z IUI? Byliscie juz w klinice omowic strategie, bo cos mi umknelo

Aaronka-Zycze Wam wspanialych wakacji i szczesliwego powrotu do domku!

Ani@k Kochana daj znac choc slowko!Plizzz!

Zuzanka to chyba kosztuje naleweczke malinowa, czy aby dobra wyszla i moze juz sie kimnela po tym smakowaniu:-D

Muma, Aleksis :** dzieki ...
tak własnie siedze i mysle, czy nie pogadac z dyrektorka zloba zebym moze miejsce opłacała przez wrzesiem i moze jeszcze pazdziernik a Ewa w domu by była... albo co którys dzien zaprowadzałabym ją, jako taki wypad na zabawe z innymi dziecmi;-).. zobaczymy. Kurcze, ciezko jest, ale naszczescie tylko mnie, Ewa nieczego nieswiadoma jest;-):-)
Muma Olus szybko przyzwyczai sie,ze Julcia po południu bedzie go bawić, a rano ukochana mama z cycami;-):-):-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte nadal:tak: bedzie naturalsik jak nic!! :*

eeeeech do tego złego humoru zadzwonił kolega z pracy z jakimis pretensjami (niesłusznymi) i mnie wk..wił... spuściłam na szczaw, ale wnerw pozostał.. durny kutas:wściekła/y:

kasica heh, i jeszcze ogłoszenia społeczne, reklamy wszedzie jak to super zajefajnie ze dzieci od 6 roku zycia do szkoły idą... Wg mnie powinni rodzice decydowac czy 6 czy 7 latki posłac do szkoły. Dzieci roznie przezciez sie rozwijają i dla jednych jest to ok, dla innych za wczesnie..

Aleksis - po prostu tak się stało i kto wie czy to dobrze, że tak właśnie :tak: &&&&&&&&&&&&& Nie stresuj się już teraz tylko dbaj o siebie:tak:

kok.o no musiał Ci się ten kolega z pracy nieźle narazić !;-) TAk jak piszesz z tym żłobkiem to by było idealnie chyba:tak:
A co do tej reklamy to się śmiałam z eMem, że Olka zapiszemy bo na końcu tam mówią po prostu: zapisz swoje dziecko wcześniej do szkoły.
Już go widzę jak zapitala w skarpetach abs z tornisterkiem na plecach:-D

Szyszunia
widzę już szaleje na fb - czekamy na relację !!!:tak:

Witam sie jako ŻONA:-D:-D:-D
Dziewczynki pozbieram myśli, "wygonimy" gości, to zdam relacje!
A tak krótko to jestem bardzo szczęśliwa, myślałam ze wesele skończy sie max 1:00 a skończyło sie 4:30, wiec było pięknie! Goście dopisali i bawiliśmy sie świetnie.

hej dziewczyny!
Wpadam tylko na chwilę, póki mi laptok działa, bo mi się kabel od ładowania spierniczył...eee chyba Juluś się do tego przyczynił, ciągnąc go niemiłosiernie:crazy: Zamówiłam nowy, ale nie wiem kiedy przyjdzie. Gdybym nie dostała na dniach, to raczej nie będę za często wpadać...o ile w ogóle...bo na eMowym stacjnarnym to nie chcę...To tak tylko gwoli wyjaśnienia na przyszłość mojej ewentualnej nieobecności:tak: eee nie jest tak źle...przecież mam neta w komórce:-D damy radę!!!
kok.o ojjj współczuję...spróbuj można na razie tak jak piszesz, może zacznij od zaprowadzania na zabawę, niech się przyzwyczai do dzieci, Ty sobie siądzieszz boku i zobaczysz jak Ewunia to znosi. Jak się okaże, że ok (a tak na pewno będzie) to i Tobie będzie łatwiej ją zostawić na dłużej, bo będziesz wiedziała, ze dobrze sobie radzi i zbytnio nie tęskni. No a jak tam jeszcze jest monitoring, to już w ogóle super!!! zawsze rzucisz oczkiem na córunię mamusi:tak: No jakoś to będzie!!!!
Muma to Oluś pare dni może trochę marudzić, nie? zostanie sam z Tobą...może być lekko znudzony;-)nooo mój Julek to się ze mną ewidentnie nudzi:-p nakupowaliśmy mu wczoraj kupę zabawek, świecąco-grających...na razie jest szał!!!:tak:zobaczymy na jak długo...a i przede wszystkim dostał dziecięcego laptoka, żeby od mojego się odpierwiastkował:-p ale na razie woli maminego:angry:
Aleksis Kochana, nic już teraz nie poradzisz! nie ma co się zamarwiać...może tak miało byc?:tak: natural będzie jak się patrzy!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a czapeczek nie kupiłam...eee to znaczy jedną..zimową....no al eto jedna...to tak jakby wcale:-p
szyszunia miło Cię "widzieć" po weselu...zwłaszcza taką szczęśliwą!!!! super, że jesteś zadowolona i wszystko odbyło się tak, jak sobie to wymarzyłaś i zaplanowałaś. Czekamy na szczegółową relację:tak:
A nie wie ktoś co u ani@k??? wyszli już do domu???
Lecę jeszcze na fb, obejrze co tam się dzieje i pewnie tyle na dziś mojego siedzenia w necie:crazy:
Miłego dnia babeczki!!!!

edit: już widziałam! Patryś jedzie do domu! trochę ich przytrzymali...ale jak trzeba...Aniu, jak znajdziesz chwilkę, to napisz jak sobie dajesz radę i czy opanowałaś juz instrukcję obsługi małego bąbelka :)

Ostatnia edycja:
reklama
koko kurczę no ciężki orzech do zgryzienia, może pogadaj z dziewczynami, które też wcześnie posłały malucha do żłoba. Może będzie Ci łatwiej...a pomysł z wizytą co któryś dzień uważam za bardzo dobry, przyzwyczaicie się obie.
A mm ja polecam, ale każda mama musi działać według własnego sumienia oczywiście.:tak:

Muma no pogoda 16to dniowa mówi, że ma być przepięknie i ciepło, ale czy wierzyć? Jak przyjdziesz z zebrania, to daj znać czy WFista przystojny...:-);-)

kasica czekamy na fotki sukienki, pamiętaj...

Aleksis ja miałam jak Ty, objawy takie same. Niby na okres, ale na okres mniej bolały niby, a tu II krechy jak malowane! Życzę Ci tego i trzymam &&&&&&&&&&&&:-)

Szyszka super. Ja wspominam swoje wesele jako najbardziej zajebistą imprezę na jakiej byłam, Ty pewnie z tego co piszesz to też:-D

U nas dziś wszystko stanęło na głowie...hehehehe
Tymek przez sen bardzo płakał o 6.00, nie mogłam go uspokoić niczym, buziakami, głaskaniem, spokojnym głosem, płakał głośno jak nigdy na jawie nie płacze. No więc wzięłam go na ręce, przytuliłam i się obudził, przestał płakać. Ale już ze spania doopa. No więc jak po kaszce go zmogło o 9.00 to ległam z nim w sypialni na dużym łóżku. Wyłączyłam telefon, bo zawsze wtedy coś chcą laski z salonu, a że najdłużej 1,5godz śpi zazwyczaj to niczym się nie przejmowałam. Budzi mnie domofon, wcale bym nie odebrała, ale Tymek się obudził, to wstałam. A tam przyjacióła: k..wa co się z Tobą dzieje! Dzwonimy wszyscy do Ciebie! Salon , eM, ja, co Ty odp..asz! Telefon Ci się zepsuł!?! ...Ja patrze na zegarek, a tam 12.20:szok::szok::szok: o fak!!!!!!!!!!!!

Do góry