reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane:-)
Poczytałam szybciutko co u Was, Carioca - superowa betka. :happy:
Sensi- trzymaj za nas kochana, bardzo tego potrzebujemy. :-)
Najko - nie martw się na zapas, dziewczyny mają rację co do tych krótkich cykli;-) Moje tezzazwyczaj maja po 25-26 dni a raz nawet miałam 23:confused:
Alek, Antila, Ewa......... pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Sorry, że tak wpadam na moment ...ale mam ostatnio bardzo ograniczony czas przez to moje bujne życie zawodowe. Jutro tez wyjezdzam słuzbowo i niestety wróce dopiero w piątek.
Już za Wami tęsknię :-(
Buziaki :happy: :happy:

reklama
.............i jeszcze coś..do mnie chyba zbliża się @ :wściekła/y: :wściekła/y:
Tempka niby dzisiaj 37,1 ale boli brzunio :-(
Głupia ta @, strasznie głupia........

Cześć Antilko! Może te cykle nam się odkręcą i unormują!:unsure:Ja często też mam bardzo bolesne @, dziś rano z trudem dotarłam do pracy, na szczęście w miarę szybko tabletka pomogła.
Żeby tak jutro jakiś lepszy dzień! Mam zamiar sie z dołka wygrzebać...

Ewo a jak tam Twój dół? Poszedł sobie? Chyba nie miał szans, przy tak intensywnym odganianiu?:laugh2: Jak fajnie, ze niedługo masz urlop!

Vonko, to trzymaj się dzielnie!!! :tak:I odezwij jak tylko będziesz mogła! No i nie zapracuj się nam! ;-)A @ bardzo, bardzo wredna!:no:

hej Kobitki..:-)
Carioca jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!:-) i dziękuję za fluidki:tak:

Najka główka do góry..:tak: minie @ i znowu można działać..:-D

Sensi no więc już piszę, jak było u gina..przede wszystkim przywrócił mi optymizm:tak: mam owu, pęcherzyk 18 mm, ładne endo, za 2 dni idę zobaczyć czy pęcherzyk pękł jak należy i zobaczymy, co dalej..??
ale jestem dobrej myśli :-)

Vonka wracaj do nas szybko:-) powodzenia na wyjeździe:tak:

Ewa dołki maja to do siebie, że szybko przechodzą;-)

Antilko :-*

zmykam póki co, bo jeszcze muszę zrobić test z angielskiego..:szok:
miłego wieczorku..:-)

Hej Alek!
Dzięki za dobre słowa!:-)
Ciesze sie z pozytywnych wieści od gina! Wiec do działania się zabierajcie! :tak:
I Tobie miłego wieczorku i nocki!

Witam;-)
alek
wiesz może jakiej wielkości powinien być pęcherzyk w 14dc mój był 15mmx13mm a endo. ok. 11mm.
Może znacz stronkę na której są podane normy:confused::confused:

Najko nie smutaj się, z dołka wygrzebuj się natychmiast:-) Współczuję bólu brzucha:-( mnie nigdy bardzo nie boli.Za to mam taki nastrój tuż przed @,że mogłabym wszystkich wokół pozabijać.Ja spędziłam owocnie dzień kupiłam wszystkie rzeczy, które chciałam.Teraz zapaliłam sobie świeczki w salonie, puściłam Wolną Grupę Bukowina i będę popijać winko w oczekiwaniu na mojego M.:happy:
Vonko udanego wyjazdu służbowego, wracaj szybko:-)

cześć dziewczyny. Dopiero odnalazłam ten wątek...ja urodziłam Gusię mając 34 lata. w ciąży czułam się świetnie, tylo bardzo przytyłam. chciałabym jeszcze jednego małego szkraba ale warunków brak, a czas pomyka jak szalony:-:)-(życzę powodzenia wszelkiego rodzaju, a gdyby coś to może jeszcze do Was dołączę :-)

reklama
Buzi@k niestety nie znam norm, ale myślę że Twój pęcherzyk i endo jest całkiem ok:tak: dobrze by było jeszcze zbadać, czy pęka?

Najka dzięki Słonko:-) i Tobie również miłej nocki:tak: papa..

i dla Wszystkich słodkich snów..ja też już zmykam powoli..:tak:

Do góry