reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aluś sama nie wiem piłam soczek i kawkę,ale siuśki rzeczywiście były bardzo jasne prawie białe:confused: Powtórzę za 48 godzin:tak:

reklama
I my byliśmy w Ikei:-D a komodę kupiliśmy taką z 6 szufladami MALM, mamy już taką z 4 szufladami, ale stwierdziliśmy że przydałaby się jeszcze jedna:-D no i kupiliśmy:tak: i jeszcze takie pojemniczki do szuflad sobie kupiłam :-D nareszcie mi się podkolanówki nie będą gubić:-D

Teraz pewnie ją składacie:confused: :-) U nas w Ikei były naprawdę tłumy, nie było miejsca na parkingu.Nawet zaczepiłam jakiegoś taksówkarza aby zaparkował za mnie w jedynym wolnym miejscu(bardzo ciasnym):-D :-D :-D Może to prawda, co się mówi o mieszkańcach mojego miasta i dlatego wszyscy korzystali z wyprzedaży;-) ;-) ;-)

Już ją złożyliśmy, a w zasadzie to mężuś złożył:-D teraz moja działka..sprzątanie:-D i u nas były tłumy w Ikei :szok: , ale my szybko wrzuciliśmy komodę na wózek i do domku:szok:

To nie będę przeszkadzać w takim razie:-) Aluś a skąd ty jesteś???
Ja z Krakowa dlatego mówię o stereotypach Krakusy- sknerusy:-) :-) :-)

No! i już po robocie:-D ale teraz się fajnie zrobiło, tak luźniutko w tych szufladach:-D Antilko ja mieszkam w W-wie, a Kraków uwielbiam:tak:

wiem:-D ;-) ale w sumie ze mnie żadna W-wianka:tak: pochodzimy z Lublina, a ja zawsze do Krakowa miałam sentyment..i tak mi zostało..:tak:

Hej!
Dzięki za odpowiedź na moje pytanka!:-)

Antila, pomysł ze spisaniem pytań do ginki jest bardzo dobry, bo ja też zwykle sie stresuję i zapominam.
A mój mąż też rzuca palenie, jest ciężko, ale coraz lepiej. I mam dużą nadzieję, ze się uda. Bardzo sie cieszę, bo oczywiście ciągle martwiłam sie tym jego paleniem.

Alek , masz rację, ze trzeba robić cos sie da, szczególnie, gdy jest się 30-stką! Najwyżej też na własną rękę badanka hormonów zrobię. A USG ostatnio robiłam w kwietniu 2006. Może przyda sie teraz zrobić, tym bardziej, że ten atak bólu miałam.:no:

A Kraków też uwielbiam! :tak:Muszę tam się wybrać w wakacje, bo dawno nie byłam... Może i u nas Ikeę w końcu zrobią, takie fajne tam rzeczy są! Są jakieś plany podobno, ale nie wiem czy to sprawdzone.

reklama
Do góry