reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies, nie jesteś sama. ;-) Ja wczoraj świętowałam 3 rocznicę ślubu i wykonaliśmy z mężulem flaszke winka, ale jakoś mi tak wchodziło, że zaszumiało w głowie.:rofl2: :rofl: Nie pamiętam kiedy osatatni raz miałam taki rauszyk. Na pewno przed ciążą.

Najka, Tysia po tej krótkiej drzemce bawiła się ze mną w pokoju, potem w południe poszła spać, pospała 3 godziny, doczekałyśmy na powrót taty z pracy, obiad, spacer rodzinny i wieczorem uśpienie, a potem nasze świętowanie, choć nie dońca takie jakbym chciała, bo jeszcze resztki @, a jakbyśmy poszleli, to zostałaby jeszcze kilka dni, a tak, to moze jutro już o niej zapomnę?:confused: ;-) :tak: :-)

Moniolek- gratuluję pracy.:-D :-D :-D Dobrze robić to co się lubi i jeszcze mieć z tego kasę..

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko.:happy:

reklama
No to witajcie trzydziesteczki w srodowy wieczorek!!!

Cos ucichl dzis nasz wateczek. Ja wlasnie zrobilam szybki obiadek dla nas i mojej siostry, a teraz ogladam relacje z glosowanie na EURO 2012...
Juz lepiej sie czuje, tupot bialych mew gdzies zniknal i forma wrocila...

Novaczka mysmy troche bardziej poszalaly... winko nas nie zadowolilo ;-) Ale super ze mialas mily wieczorek! No i gratuluje 3 rocznicy slubu!
My bedziemy w tym roku obchodzic 4 rocznice ale dopiero pod koniec sierpnia...

pozdrawiam wszystkie 30-steczki!!!

Ja też witam serdecznie :-)

Widzę, że wczoraj wieczór raczej balankowy - u nas też jedna butelka wina poszła ;-)

Wagnies no właśnie oglądałam Fakty i się dowiedziałam o Euro - normalnie w szoku jestem :szok: i bardzo się cieszę

Najka i jak na froncie?

Novaczko to jednak dobrze widziałam na blogu - jeszcze raz Gratulacje z okazji rocznicy :tak: my w czerwcu będziemy obchodzić piątą - nie wiem kiedy to zleciało :confused:

Mufko na pewno torbieli nie będzie :tak:

Jestem tak zmarznięta, że kubek gorącej herbaty nie pomaga, ale jak ktoś rano wychodzi w samym żakieciku ma teraz tego skutki :no: - żebym się tylko nie rozchorowała. Zapodam sobie jeszcze miód z cytryną.

Jutro rano jadę na badania - krewkę mi chcą utoczyć - może troszkę tej złej się pozbędę :-p

Pozdrawiam wszystkie trzydziesteczki :-)

Hej! Ciągle dosyć pusto tutaj! Rozkręćcie się trochę 30steczki drogie!
Moniołku na froncie @ chociaż na razie to jakieś plamienie, cholerka i nie wiem, czy liczyć to jako 1 d.c., zobaczę jak będzie dalej. Moniolku to rozgrzej sie porządnie! Może jakaś gorąca kąpiel, a potem ciepły kocyk?:happy2: I bardzo gratuluję pracki!:tak:
Antilko Wagnies Novaczko :-)
Pozdrawiam Wszystkie Milczące!:-)

dobry wieczor:)
jestem, jestem...
wczoraj mialam szkolenie na miejscu, a dzis we Wroclawiu... padam na twarz, zmeczona jestem, do tego duzo pracy
a i weny na pisanie jakos brak, bo nie chce smecic wam...
@ przylazla dzis, ale dopiero sie rozkreca, jutro pewnie da czadu!

moniolku, gratuluje pracy!

wybaczcie, ale nie jestem w stanie odpisac wszystkim po kolei, strasznie jestem zmeczona
sciskam i pozdrawiam!

Kajduś trzymaj się! Więc obie cykl nowy zaczynamy... Damy radę, bo dzielne z nas babki! Też już na weekend czekam. Ciężki czas w pracce.

Dziewczyny czy wiecie coś o tym, ze mozna odmówić prześwietlenia klatki piersiowej na które kierują wszystkich pracowników? U nas tak jest, powinnam zrobić jutro albo pojutrze. A ja nie chcę tego rtg, teraz kiedy do przyjęcia fasolki sie przygotowuję, bo podobno to nie jest obojętne. Tylko jak mam to uzasadnić i do kogo z tym iść?

witajcie

Moniś - gratuluję pracy - nareszcie się udało!!!!!teraz już wszsytko pójdzie z górki.

Kajda-
przykro mi z powodu @ . Nic nie pisałaś ,ze do Wrocławia jedziesz......:no::no:

Najka - możesz zrobić rtg płuc - zakładasz fartuch ochronny i jest o.k. dziewczyny po hsg ,gdzie naświetlane są bezpośrednio jajniki zachodzą w zdrowe ciąże i jest o.k.

Oluś
-gdzie Ty?

witajcie..
Kochane od kilku dni poważnie zastanawiam się nad zakończeniem starań..czuję, że walczę z naturą, z którą po prostu przegrywam..mąż zdecydowanie się wypowiedział, że jeżeli nasze starania mają być kosztem mojego zdrowia, to on na to nie wyraża zgody, a ja już sama czuję się gorzej niż jeszcze przed rokiem.., co wizyta czuję się bardziej chora, coraz to coś nowego się okazuje..więc chyba macierzyństwo nie jest mi pisane..po prostu..

reklama
A jeszcze do Was zalookałam przed czynnościami łazienkowymi ;-)

Oluś no co Ty piszesz - jak to niepisane nawet o tym nie myśl. Jesteś silna i masz się tego trzymać. Dół przychodzi nieoczekiwanie, ale szybko zakopiemy go :tak: Trudno jest znaleźć optymizm, gdy życie kłody kładzie, ale ja wierzę mocno, że po trudnych chwilach przyjdzie nadzieja i radość :tak: :tak:

Anuś buziak ogromny :-)

Najka niestety nie znam odpowiedzi na pytanie, ale może spróbuj podrążyć temat czemu ma służyć prześwietlenie klatki piersiowej

Kajduś witaj pracusiu

Pozdrawiam i lecę jeszcze na główny - kolorowych snów :tak:

Do góry