reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda - takie tam gadanie :-) jasne, że jesteś wk... ale słuchaj starszej koleżanki - po pierwsze nie jesteś jeszcze taka stara ;-) po drugie naprawdę nie robiąc monitoringu, testów, mierzenia temp - nie wiesz kiedy masz owu tak naprawdę.. Uwierz mi , ze moje objawy śluzowo-bólowe w okolicy owu np. w tym miesiącu były prawie tydzień przed owulacją !!!
Po trzecie , mam nadzieję, że dziś się wyspaliście i będzie lepiej. A zbadać się nie zaszkodzi, może to jakiś drobiazg i łatwo go poprawić :tak: Trzymaj się w każdym razie :happy:

Ja dzis na chwilkę bo mam tyle pracy....:rofl2: Może wpadnę pod koniec pracy, miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama
Witam porannie, widzę Muma poranny ptaszek;-)
Bionda ja w sobotę regularnie bez nastawiania budzika wstawałam na poranne siku i za każdym razem sprawdzałam na komórce czy czasem żadna z testujących wiadomości o II kreskach nie wstawiła...dlatego mnie tak roztroił ten sobotni poranek. W kinie nie byliśmy bo nie zdążyliśmy...u nas to jest tak ze jak mamy coś zaplanowane na 16 to o 12 powinniśmy już być uszykowani...zawsze wszędzie się spóźniamy:-(i nie mam na to żadnej rady:baffled:...a mieliśmy oglądać "Różę". Podobno całkiem niezły film.
Ja dzis będę zaglądać ratalnie:nerd:bo kilka tabelek muszę uszykować...a jutro i pojutrze podobnież na szkolenie idę:rofl2: więc będę wieczorkiem...
Postaram się jednak podczytywać regularnie:tak:

cześć kochane...
Muma Nasz ranny ptaszek :-)masz rację kochana z tą owulacją ja też nie będę zbytnio zwracać uwagi na gluta ale będę jak to bionda pisała jak króliki codziennie ,no może co drugi ,żeby była siła w armii u mojego M:-):tak:
bionda tulę ,ta @ podła myślałam,że u Ciebie coś się zafosolkowało:-(,Ani@k film jest podobno zajebisty ja też miałam jechać na ten film ale w końcu nie miałam z kim:-(

ja dzisiaj w domu pracuję znowu ,hehe posprzątałam ,zjadłam śniadanko ,teraz piję kawkę ,ale muszę się iść wykąpać jeszcze ..@ brak ,ale to kwestia czasu jak ostatnio..więc nie robię afery ...dokończę kompletowanie dokumentów do adopcji....chciałam Wam podziękować za wsparcie i słowa otuchy ,bardzo mi to pomaga naprawdę .....
katiuszka Ty idź do tego lekarza,ja nie mogłabym ,nie wytrzymałabym z tak długim cyklem...coś Ci się tam roztroiło ,a ja wiem z doświadczenia ,że to nie dobrze w czasie planowania ciąży ,więc już szybciutko proszę mi się umówić do lekarza i biegusiem na wizytę!!!!!!!!

ja właśnie siedzę przed komputerem z moim pocieszycielem - psem na kolanach bo dziś zaczęła się kurwica przed okresowa i wszystko zaczyna mnie drażnić i tylko ta psina koi moje nerwy
ostatnio w moim domu tylko jeden temat - sąsiadka urodziła i ciekawe co urodziła , brała ślub już w ciąży - takim to dobrze
a jak się zacznie temat ze szwagierką to mnie chyba odwiozą do psychiatryka , na razie jest 3 m-c ciąży to jeszcze się tak głośno nie mówi o tym, szwagier pojechał do Anglii zarabiać ( plus mu za to duży|)
ale dziś teść przy śniadaniu powiedział takie słowa czy babka dziś dzwoniła i mnie to bardzo zabolało ,
ja naprawdę nie mam nic przeciwko kobietom w ciąży, nawet lubię z nimi ostatnio rozmawiać bo otacza je taka aura pozytywna
lecz czuję się taka wybrakowana i pominięta przez los , zwłaszcza gdy w bliskiej rodzinie kogoś spotyka to szczęście

Dzięki Muma za pocieszenie. Kochana jesteś. Ja już się nadaję na odholowanie, przynajmniej teraz wiem dlaczego mi się w głowie kręci. Szlag by to wszystko trafił . Za stara jestem na takie jazdy !!! Y zaczął się dziś obwiniać, twierdzi że z kim innym bym zaszła. Tym mnie dobił na całego. Nie wiem co jest grane bo kopulowaliśmy jak norki we wszystkie płodne.
Sory dziewczynki, że się brzydko wyrażam ale :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

No i po zawodach Dziewczynki :-(. Znów ustawiam się na starcie. Można zidiocieć z tymi staraniami, już nic nie wiem i mam wszystkiego dość. Syski mnie nadal napierdzielają i w głowie kręci się na całego. Nie wiem już co się dzieje, czy następny cykl mam liczyć jako 27 czy 28 dniowy . Dziewczyny, w wolnej chwili napiszcie mi jakie wszystkie badania powinnam zrobić i w jakim dniu cyklu aby wykluczyć bezpłodnosć.
Lampka winka za Was kochane i trzymam kciuki !!!

bionda kochana tulę mocno i nie daj się k***icy a co do reszty twoich przemyśleń to chyba lanie ci się należy :angry: od niepłodności do bezpłodności daleka droga :tak: wrzucam ci link do stronki forumowej gdzie masz opisane chyba wszystkie badania - to raz, dwa - słuchaj doświadczonych i tak jak pisze Muma zacznij mierzyć tempkę, dalej - monitoring na pewno by pomógł choć cykl do cyklu nie podobny i w jednym może być owu a w drugim nie więc warto i tempkę i monit i to już się odnosi również do "kopulacji"w płodne bo przecież nie wiesz kiedy były, ja słyszałam o przypadkach dziewczyn które zachodziły w trakcie lub dzień po @ - więc systematyczność jest bardzo ważna - najlepiej co 2 dzień
no to tulę cię jeszcze raz :tak: i link
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/

katiuszka
miałaś już tak kiedyś?
luminka nie daj się tym pesymistycznym myślom! jak w ogóle możesz pomyśleć że jesteś wybrakowana :angry: po prostu jeszcze nie nadszedł twój czas ale na pewno w końcu się uda, masz może troszkę trudniej bo mąż ciągle w rozjazdach a tu trzeba by dość systematycznie ale mimo to w końcu traficie &&&

Lumina z facetami to jest tak, że coś mówią, o coś pytają ale ogólnie nie wiedzą o co chodzi. Wkurza Cię ta cała sytuacja, nie dziwię się...ale zawsze się znajdzie światełko w tunelu...idziesz, idziesz cały czas ciemność...a z zaskoczenia pokazuje się światełko:tak:w najmniej oczekiwanym momencie:tak:tak będzie u Ciebie, u mnie i u całej reszty dziewczyn które się starają:tak:
Zuzanka przecież Ci już kiedyś mówiłam że fajnym ludziom wszystko się udaje więc wszystko będzie dobrze...a kiedy odwozisz papierzyska?

a myślicie że i ja bym się nie chciała cieszyć z całą rodziną tą dobrą nowiną ? pewnie że tak , szwagierka jest osobą której nie da się nie lubić - taki typ anielski i z pewnością zasługuje na to szczęście tylko że jej szczęście uwidacznia moją pustkę wokół

A czy ktoś Ci powiedział ze Cię nie lubi dlatego że nie możesz zajść w ciążę? Czy ktoś Ci powiedział ze nie zasługujesz na szczęście zwane "być matką"?

reklama
Do góry