reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Z tego co czytałam, Castagnus jest niezastąpiony w regulacji nieregularnych cykli, wiele osób zaszło po nim bo wreszcie udało się ustalić kiedy owu. Potrafi jednak "pokopać" w cyklach "jak w zegarku" więc podziękuję :tak:

Myślę, że jeśli masz regularnie @ to szkoda to popsuć, poczytaj na innych forach jak potrafi np. wydłużyć cykl o 10 dni :-) Moje 28 dni to i tak za długo jak dla mnie, zwłaszcza te 14 po owu;-)

Cześć Dziewczyny!
U mnie tradycyjnie jak to z rana kataklizmów ciąg dalszy. Dzis dostałam newsa że do mojego auta w Polsce było w nocy włamanie, potem zadzwoniła ciotka Y że jeden kuzyn spadł ze schodów i leży w szpitalu z wylewem i pękniętą czaszką. Co do snów, śniło mi się, że koleżanka umarła. Tamten rok był nie udany ale ten zaczyna przebijać rekordy. Jak się trochę ogarnę myślowo to nasmaruję jakiegoś lepszego posta.
Przepis na pizze wkleję dziś na zamkniętym, coby tu bałaganu nie robić. Pizza z tego przepisu wychodzi SUPER, jak się Y zajada i mówi że jest lepsza niż oryginalna z Neapolu to musi być naprawdę dobra.

Czytam Was kochane i trzymam kciukasy za fasolki.

Zuzanka, ja mam w Polsce mieszankę nr.1 Sroki, miałam zacząć pić jak pojadę.

Masz rację - ten rok miał być lepszy... Ja cały czas myślę, że fasole nam to zrekompensują i wtedy wszystko zejdzie na bok:tak: Niecierpliwie czekam na przepis, przestanę ich zamęczać tym ciastorem wreszcie;-)
A jak kiedyś zrobiłam pizzę dukanową... hahaha na bazie mąki kukurydzianej i otrębów to już w ogóle - zdrapali z wierzchu a resztę ptaszki zjadły bo nawet psina nie chciała..:szok:

reklama
Do góry