reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobra dziewczyny, to ja się wypisuję z forum:tak: żegnam się z Wami Kochane staraczki, miło się z Wami pisało!!!!!! cieszę się, że Was poznałam i polubiłam, ale pora się pożegnać....no cóż....siła wyższa...trzeba w końcu wysikać te II kreski:tak:jak pisała zuzanka!!!

:cool2:

Jutro rano znowu się tu zapiszę:-D:-D:-D:-D:-):-);-)

reklama
eeee jutro to sie nie liczy! :sorry2: Tyle to i bez wypisywania się wytrzymałaś:-) Przerwa ma być konkretna.... powiedzmy.... hmm.. tydzień :tak: o!

albo dwa? :-p

hello a ty gdzie uciekasz....ja mam przeczucie ,że kolejna to Muma albo kok.o albo luminka na pewno jedna z Was...bo o Tobie katiuszka to już nie wspomnę tyle czasu czekać ,żeby zrobić betę!!!!!!!!jakbyś była blisko to jak bzzzz nakopałabym do tyłka ,że niedowiarek!!!
kok.o myślisz,że byśmy wytrzymały bez zaglądania tutaj przez miesiąc??np??

kok.o, serio piszesz??? Ty, bo ja już jestem skłonna nawet na to pójść...tylko, żeby potem nie było, że wszystkie żeście tu zostały, a ja jedna coś kombinuję:sorry2:

no w sumie... codziennie po piwku zamioast zaglądania na bb ... :-D:-D

alkoholizm murowany :-D

katiuszka Ty najpierw tą bete zrób, a potem się wypisuj! my też chcemy wynik znać :-)

reklama
:sorry:.....hmmmm jak będzie trzeba....wiesz, czego się nie robi dla II kreseczek:-D
Ale by były jaja...jakbyśmy faktycznie zawiesiły forum na tydzień...a po powrocie muma, kok.o i lumina ogłaszają, że w czasie tej przerwy ich testy pokazały fasolki, a za nimi reszta dziewczyn:-D chyba uwierzyłabym po czymś takim...hmm nawet u ufo:-D

Do góry