reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

:-)znalazłam klawisz "fluidkowy":tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spóźnione, ale jak najbardziej z serca płynące dla wszystkich staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam kobitki poranną, pachnącą kawunią z mleczkiem:-)
Pogoda na wschodzie bezenadziejna,padało w nocy i zimno.
Ja zaliczyłam nocke w pracy i to pracowitą. Caluśką noc ratowałam życie ludzkie-np.:pijak z urazem barku z poniedziałku.:baffled:
Katiuszka dzięki za fliuidki ,a ja wysyłam 1000 całusów:rofl2:
No i cierpliwości życzę:baffled:
aaronka bardzo się cieszę że wszystko dobrze wyszło.

Zastanawiam się co ja mam dzisiaj na obiad ugotować:baffled:

Kasica
ubiegłaś mnie miałam być pierwsza:happy:
Kochana nie w tym cyklu to w nastepnym.
Będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-p

Na razie herbatkowo, a koło 10-tej tradycyjnie zapraszam na kawkę:happy:

aaronka zazdroszczę i gratuluję widoków, to musi być niesamowite przeżycie.

Kasica82 ja byłam na paru IUI i ten tok postępowania lekarz zalecał przed IV ze względu na to żeby nie forsowac hormonalnie organizmu zbytnio, zresztą sama byłam do tego mało entuzjastycznie nastawiona na tamtym etapie.

laeczki ja wróciłam od fryzjera:)oj poprawia to nastrój,poprawia:):):-)odrosty zrobione.włosy śięte:):)BREW zrobiona:-):-):-)wiec wyglądam jakoś:):):)hi hi!!!!!!

Jak to czasem nowy look potrafi poprawić nastrój;-) ja wybieram się gdzieś za miesiąc coby mą nową fryzurę udało się jakoś ukształtować, bo na razie jest w powijakach. Ale tak to bywa jak się kiedyś poleciało prawie na O:happy:

Dziewczyny dajcie znać czy zaokrąglanie tych temperatur przy różnej porze mierzenia jest w ogóle możliwe, jeśli tak to jak? A jeśli nie, to jak połapać się potem na wykresie pliiiiiiiiss:szok:

nie,nie spi:):):)Aleksis ja mam jeszcze takie zapytanko......czy ty miałas inseminację??czy od razu decydujecie się na in vitro???.Ja jutro do miasta jade do fryzjera i oczywiście do apteki!!!po "wspomagacze"dla Adama:):):)i sobie recepte tez wykupic bo witaminy,Bromergon koncza mi się..

Kacico-nie , jeszcze nie mialam inseminacji. Na razie czekam na dokumenty a potem na zaproszenie do tej kliniki. Mysle, ze najpierw zaproponuja mi wlasnie to. Czekam z niecierpliwoscia co bedzie. Dzis 23dc, (.)(.) nie bola.Ostatnio juz od 24dc bolaly i na 27dc przylazla @. Wiec nie wiadomo co sie wydarzy

jestem i ja:tak: zdrzemnęłam się po jedzonku, ale już jestem:-)
aaronka super, że wszystko dobrze!!! ojjj pamiętam jaki to niesamowity widok:tak:świętuj razem z M.!!! Należy Wam się!!! kawał dobrej roboty za Wami;-):-)
aleksis dzisiaj pochłonęłam michę spaghetti, do tego wielka bagietka czosnkowa, a na deser miseczka lodów z owocami:tak::-) No i tak sie najadłam...że poszłam spać:-D a brzusio rośnie...rośnie:-D

Katiuszka, czy ten Twoj gin czasem nie przeoczyl drugiej fasolki? Cosik mi sie wydaje, ze tak bedzie:-D

cześć wszystkim.Tempka spada u mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(masakra...i od nowa to samo......:-(

Przykro mi. Ale zobacz-teraz na widoku same pozytywne strony. eM dostanie wspomagacze, bedzie miec duuuzo sily na staranka, a wizyta u lekarza to wielki krok do przodu. Wierze, ze zajdziesz wkrotce w ciaze i od razu powinnas isc na L4 aby sobie odpoczywac i cieszyc sie stanem odmiennym.Tak bedzie:tak:

reklama
.....Aleksis.....SZALENIE BYM CHCIAŁA,ABY TAK BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kuzynka ostatniom dzwoniłą do mnie i tez własnie powiedział,ze wydaje jej sie,ze wizyta u jednego dr,potem u mojej dr.i dalszy "plan" to mysli,ze to duzy krok na przód...!!!No zobaczymy......

Do góry