reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica :( hm no cóz kiedys się uda zobaczysz
wiecie mnie już drugi albo trzeci cykl przed @ dzień strasznie boli głowa migrena pewnie i wtedy wiem że przyjdzie hm... ciekawe kiedy pobładzi i nie przyjdzie franca
zuzanko witaj &&&& ostatnia juz wizyta w OA???

reklama
no hej

ja się ogarniam po urlopie :-)

udał nam się urlop byliśmy 4 dni na mazurach (Wygryny)(w tym wesele obskoczyliśmy) potem 3 dni morze(Gąski) a potem dolny śląsk Jelenia Góra i Szklarska Poręba :-) opalona zmęczona ale szczęśliwa udało się zapomnieć o troskach dnia codziennego :tak:

dzisiaj miałam spotkanie w OA i jestem coraz bardziej zadowolona jeszcze jedno indywidualne i potem z M jeszcze jedno no i we wrześniu wizyta Pani w domu a na koniec kurs który zakończy nasze spotkania i będziemy cierpliwie czekać na telefon o maleństwie :-):tak:

uciekam się kąpać lasencje jutro postaram się wpaść na dłużej !
kok.o co u Ciebie?jak samopoczucie?
bionda???lalka ???
Aleksis proszę zdać relację co u Ciebie?
lopop ja też miewam tak ostatnio migreny w takim stopniu ,że aż łzy lecą z bólu ....współczuje
kasica nie poddawaj się !!!każdy ma zwątpienia :-(
katiuszka pij sobie kawkę jak masz takie ciśnienie nie zaszkodzi mała czarna rano jak zmierzysz i będziesz mieć niskie!!
Ani@k??????
Muma :******
bzzz heloł ja już na bb a Ty odetchnij i tez czasem wejdź mi się tu pokazać!
alex_a Ty jak tam turlasz się jeszcze :-p
Gatto ??

dobrej nocy

witam się ja:-)
kasia.natka z Misią byliście na weselu i w górach???? a to podróżniczka mała!!!!!:tak:ale dobrze...niech dziecko świat poznaje...wiadomo...czym skorupka za młodu....;-)A jak Ty się czujesz? łapiesz już oddech? a tak w ogóle do kogo Mała sie podobna? widać jakieś mocne podobieństwo do Ciebie lub do eMa? a może do babci??? yyyyy bo chybanie do listonosza:-D:-) eeee to taki żart:sorry2:;-)
kok.o ....ani@k....a co z Wami Drogie Panie????
tak kochana Misia z nami wędruje i to na konkretne dystanse bo do moich rodziców prawie 350 km w jedną stronę :shocked2: ale dzielnie dała radę a na weselu byliśmy do 23 potem do domku, Niunia do kąpieli i lulu, ja też a tatuś wrócił na wesele żeby godnie nas reprezentować i chyba mu się udało bo wyszedł ostatni :-D
ja czuję się dobrze choć czasem jestem zmęczona ale najgorzej dokucza mi kręgosłup :-( od noszenia mojego orzeszka ;-)
a co do podobieństwa to opinie są podzielone pół na pół a ja sama jakoś na razie nie umiem ocenić więc tak raczej pojedyncze fragmenty porównuję :sorry2: np. uszka ma chyba tatusia...

no hej

ja się ogarniam po urlopie :-)

udał nam się urlop byliśmy 4 dni na mazurach (Wygryny)(w tym wesele obskoczyliśmy) potem 3 dni morze(Gąski) a potem dolny śląsk Jelenia Góra i Szklarska Poręba :-) opalona zmęczona ale szczęśliwa udało się zapomnieć o troskach dnia codziennego :tak:

dzisiaj miałam spotkanie w OA i jestem coraz bardziej zadowolona jeszcze jedno indywidualne i potem z M jeszcze jedno no i we wrześniu wizyta Pani w domu a na koniec kurs który zakończy nasze spotkania i będziemy cierpliwie czekać na telefon o maleństwie :-):tak:

uciekam się kąpać lasencje jutro postaram się wpaść na dłużej !
kok.o co u Ciebie?jak samopoczucie?
bionda???lalka ???
Aleksis proszę zdać relację co u Ciebie?
lopop ja też miewam tak ostatnio migreny w takim stopniu ,że aż łzy lecą z bólu ....współczuje
kasica nie poddawaj się !!!każdy ma zwątpienia :-(
katiuszka pij sobie kawkę jak masz takie ciśnienie nie zaszkodzi mała czarna rano jak zmierzysz i będziesz mieć niskie!!
Ani@k??????
Muma :******
bzzz heloł ja już na bb a Ty odetchnij i tez czasem wejdź mi się tu pokazać!
alex_a Ty jak tam turlasz się jeszcze :-p
Gatto ??

dobrej nocy

Hej. U mnie po staremu, tzn. odliczam dni do nastepnej @ Terminowo to na 19 lipca. Oczywiscie mam nadzieje, ze jednak nie przyjdzie. Pracuje, udzielam sie na BB;-) a 31 lipca jade z eM do mamy na jakies 9 dni. Troche sie pochorowalam, ale juz przechodzi.
Ciesze sie bardzo, ze Wasza sprawa tak ladnie posuwa sie do przodu do wymarzonego celu.Trzymam kciuki za spotkania, aby wypadly jak najpomslniej dla Was.
Tez mam chrapke na Szklarska Porebe jak bedziemy w PL. Bylam tam na nartach w lutym, ale ziab byl -27 stopni. Moze mojego przekonam, bo pchac sie do Zakopanego w wakacje to mi sie nie usmiecha.

Ladny kawal swiata objechaliscie. Tez tak lubie. 3 lata temu wspaniale spedzilismy ponad 2 tygodnie zwiedzajac Lazurowe Wybrzeze i spiac na campingach. Marzy mi sie powtorka, a najlepiej to w troje:-)

Trzymam kciuki za Twoj cykl i bezbolesny powrot do rzeczywistosci, tzn.pracy
Dobranoc Gwiazdy

Witam kobitki przy porannej kawie z mleczkiem:-)

Cześć Zuzanka fajnie że jesteś z nami wypoczęta i gotowa do walki:tak:
Ani@k, Gatto a wy gdzie jesteście ??

Pozdrawiam z chłodnego wschodu

kasia.nastka super że już jeździcie z małą, ja też z moich synusiem dużo jeździliśmy
jak miał 1,5 roku to jechaliśmy na 2 tygodnie w góry a ode mnie to 600 km w jedną stronę
a za to teraz mały po górach chodzi jak młody traper

zuzanko ty przyjechałaś a ja w czwartek śmigam na wczasy:):) i mnie nie będzie z wami:-( jak ja wytrzymam bez was

caterina ja też z kawką

Hej dziewczynki, ja sie witam z sokiem ze swiezych pomaranczy, hihi

Wrocilam z zastrzyku i tak przegladam bb, ale wszedzie malo sie dzieje.....widac, ze okres urlopowy w toku. Ja nie moge sie doczekac 28go, bo jedziemy nad morze na 5 dni.....
Wczoraj nam zamontowali w kuchni/salonie moskitiery, ale luksus dziewczyny, teraz zadne robale mi do domu nie wlaza!!!:tak:
Za wszystkie testujace &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za te, co rozpoczely nowy cykl rowniez &&&&&&&&&&&&&&
Dla potrzebujacych fluidkow to mam tylko takie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Wszystkie pozdrawiam i buziam!!

reklama
Do góry