reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza :****

a tak zmieniając temat.. wiecie ze przeczytałam książkę i chyba pierwszy raz w życiu snili mi się jej bohaterzy??:confused: temat 'dziwnych' snów powraca :eek:

reklama
Ani@k - ale nie za dużo tego winka, oki ? ;-)

A propos dziwnych snów to ja dzisiaj w warzywniaku stałam w kolejce kilometrowej z moim szalonym doktorkiem i już on kupował , pani podała mu zgniłego pomidora i pół ogórka zielonego i mówi:
Jak dla pana doktora to dyszka będzie :-D Chyba mnie jednak wczoraj wkurzył trochę..

hehe oj Muma aż się uśmiałam :-)
Ani@k mi się ostatnio po filmie "W ciemności" śniło się ,że biegałam po kanałach :eek::confused2:

jest 13 a ja dopiero z kawką poranną ,zresztą taka pogoda,że mam wrażenie ,że jest świt :sorry2:

Tak mniej więcej , bo gadam trochę przez tel , że finansowaliby 3 podejścia każdej parze (do 40 r.ż) ale nie płaciliby za leki tylko za zabiegi. Nie wiem od kiedy, chyba od przyszłego roku. Ma być 3 letni program i objalby ok. 15 tys. par.

witajcie kobitki!!!!!!też cos mi się zdaje,ze tylko na gadaniu i obietnicach się skonczy co do in viyro...tak jaest praktycznie ze wszystkim!!!!!!no chyba ze się mylę...to było by dobrze!!!może coś ruszy się w tam naszym,nieco zacofanym kraju!!!!!!!!!!?????!!Ja juz po pracy...no niestety dzis pogoda do DUPY!!!!!!!!!!!!!!:-(Matko,jak ja nienawidze imna,deszczu itd!!!koszmar dosłownie!!ale cóż,trzeba to tez przezyc.......Muma,to ten synio Twój to leniuszek;-)no kurcze,ale gdzie mu lepiej bedzie??!!;-)jak u mamy:p):p)Wczoiraj kupiliśmy nowe rolety na nas do pokoju,bo poprzednie juz były bardzo,bardzo wydlakniete od słonca i nie fajnie to wyglądało:sorry2::sorry2:kupilismy zielone!!!!:-)pasują nam idealnie do ścian i do tapety:-)Adam własnie z nimi "walczy"przycina,skraca,zeby weszły w poprzednie prowadnice,juz na 1 okno zdobione są,teraz jeszcze 1 pozostało.Jeszcze jutro chcemy jechac do miasta i kupic zasłonki z szyfonu...tak chce dla ozdoby,przy kazdym oknie po 1 sztuce,fajnie je zwi ązac,lub kupic coś ozdobnego:-)widziałam wczoraj kolor,który idealnie pasuje nam do naszych dodatków...taka mega ,mocna fuksja!!!!:-)zmykam laseczki robic sobie kawke...

reklama
hejka Dziewczyny!!!
Ja już w domku, poszłam do pracy, ale wytrzymałam tylko pół dnia...brzuchol mnie boli...ale chyba to nic groźnego, bo boli tylko jak chodzę, schylam się, wyciągam...jak siedzę i leżę to nie boli, więc mniemam, że to normalne bóle, pewnie znowu coś się rozciąga i jutro znowu brzusio będzie większy. A moje znajome z Polski jak zobaczyły zdjecie na Fb, to myślały, że lada chwila rodzę:szok::-) a mnie się dopiero 6 mc zaczął:-D no to jak ma brzuch nie boleć, jak taki bęben!!!!
Kochane, wpadnę jeszcze później, teraz muszę się położyć, skoro zerwałam się z pracy, to chociaż sobie odpocznę, nie?;-)
To do później!!!

Do góry