reklama
Muma
Fanka BB :)
Ani@k - ale nie za dużo tego winka, oki ? ;-)
A propos dziwnych snów to ja dzisiaj w warzywniaku stałam w kolejce kilometrowej z moim szalonym doktorkiem i już on kupował , pani podała mu zgniłego pomidora i pół ogórka zielonego i mówi:
Jak dla pana doktora to dyszka będzie
Chyba mnie jednak wczoraj wkurzył trochę..
A propos dziwnych snów to ja dzisiaj w warzywniaku stałam w kolejce kilometrowej z moim szalonym doktorkiem i już on kupował , pani podała mu zgniłego pomidora i pół ogórka zielonego i mówi:
Jak dla pana doktora to dyszka będzie
Chyba mnie jednak wczoraj wkurzył trochę..zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe oj Muma aż się uśmiałam :-)
Ani@k mi się ostatnio po filmie "W ciemności" śniło się ,że biegałam po kanałach

jest 13 a ja dopiero z kawką poranną ,zresztą taka pogoda,że mam wrażenie ,że jest świt
Ani@k mi się ostatnio po filmie "W ciemności" śniło się ,że biegałam po kanałach

jest 13 a ja dopiero z kawką poranną ,zresztą taka pogoda,że mam wrażenie ,że jest świt

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no i co ciekawego mówi bo na mówieniu się ostatnio kończy 

Muma
Tak mniej więcej , bo gadam trochę przez tel , że finansowaliby 3 podejścia każdej parze (do 40 r.ż) ale nie płaciliby za leki tylko za zabiegi. Nie wiem od kiedy, chyba od przyszłego roku. Ma być 3 letni program i objalby ok. 15 tys. par.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to może bym się załapała
dobra dziewczynki zmykam na chwilę jadę potwierdzić owu czy była,po tempce wiemy ,że była okaże się na usg 
dobra dziewczynki zmykam na chwilę jadę potwierdzić owu czy była,po tempce wiemy ,że była okaże się na usg 
witajcie kobitki!!!!!!też cos mi się zdaje,ze tylko na gadaniu i obietnicach się skonczy co do in viyro...tak jaest praktycznie ze wszystkim!!!!!!no chyba ze się mylę...to było by dobrze!!!może coś ruszy się w tam naszym,nieco zacofanym kraju!!!!!!!!!!?????!!Ja juz po pracy...no niestety dzis pogoda do DUPY!!!!!!!!!!!!!!:-(Matko,jak ja nienawidze imna,deszczu itd!!!koszmar dosłownie!!ale cóż,trzeba to tez przezyc.......Muma,to ten synio Twój to leniuszek;-)no kurcze,ale gdzie mu lepiej bedzie??!!;-)jak u mamy
)
)Wczoiraj kupiliśmy nowe rolety na nas do pokoju,bo poprzednie juz były bardzo,bardzo wydlakniete od słonca i nie fajnie to wyglądało
kupilismy zielone!!!!:-)pasują nam idealnie do ścian i do tapety:-)Adam własnie z nimi "walczy"przycina,skraca,zeby weszły w poprzednie prowadnice,juz na 1 okno zdobione są,teraz jeszcze 1 pozostało.Jeszcze jutro chcemy jechac do miasta i kupic zasłonki z szyfonu...tak chce dla ozdoby,przy kazdym oknie po 1 sztuce,fajnie je zwi ązac,lub kupic coś ozdobnego:-)widziałam wczoraj kolor,który idealnie pasuje nam do naszych dodatków...taka mega ,mocna fuksja!!!!:-)zmykam laseczki robic sobie kawke...

kupilismy zielone!!!!:-)pasują nam idealnie do ścian i do tapety:-)Adam własnie z nimi "walczy"przycina,skraca,zeby weszły w poprzednie prowadnice,juz na 1 okno zdobione są,teraz jeszcze 1 pozostało.Jeszcze jutro chcemy jechac do miasta i kupic zasłonki z szyfonu...tak chce dla ozdoby,przy kazdym oknie po 1 sztuce,fajnie je zwi ązac,lub kupic coś ozdobnego:-)widziałam wczoraj kolor,który idealnie pasuje nam do naszych dodatków...taka mega ,mocna fuksja!!!!:-)zmykam laseczki robic sobie kawke...reklama
katiuszka79
hejka Dziewczyny!!!
Ja już w domku, poszłam do pracy, ale wytrzymałam tylko pół dnia...brzuchol mnie boli...ale chyba to nic groźnego, bo boli tylko jak chodzę, schylam się, wyciągam...jak siedzę i leżę to nie boli, więc mniemam, że to normalne bóle, pewnie znowu coś się rozciąga i jutro znowu brzusio będzie większy. A moje znajome z Polski jak zobaczyły zdjecie na Fb, to myślały, że lada chwila rodzę
:-) a mnie się dopiero 6 mc zaczął
no to jak ma brzuch nie boleć, jak taki bęben!!!!
Kochane, wpadnę jeszcze później, teraz muszę się położyć, skoro zerwałam się z pracy, to chociaż sobie odpocznę, nie?;-)
To do później!!!
Ja już w domku, poszłam do pracy, ale wytrzymałam tylko pół dnia...brzuchol mnie boli...ale chyba to nic groźnego, bo boli tylko jak chodzę, schylam się, wyciągam...jak siedzę i leżę to nie boli, więc mniemam, że to normalne bóle, pewnie znowu coś się rozciąga i jutro znowu brzusio będzie większy. A moje znajome z Polski jak zobaczyły zdjecie na Fb, to myślały, że lada chwila rodzę
:-) a mnie się dopiero 6 mc zaczął
no to jak ma brzuch nie boleć, jak taki bęben!!!!Kochane, wpadnę jeszcze później, teraz muszę się położyć, skoro zerwałam się z pracy, to chociaż sobie odpocznę, nie?;-)
To do później!!!