Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Konrad po kapieli od razu dostaje piers i usypia.No chyba,ze mial pod wieczor drzemke,to odkladam do lozeczka i tramosi siekilka minut...

Z moich doświadczeń wynika, że to głównie te nowe okoliczności. Nasze dzieci są mądre i wiedzą, że kiedyś wreszcie ulegniemy.Od kilku dni Małgosia jest niespokojna, wydaje mi się, że kolejne ząbki wychodzą i może to dlatego ma problemy z uśnięciem (pomijając nowe okoliczności zasypiania).
Ja bym w takiej sytuacji zdecydowanie przedłużyła czas wyciszenia,oglądanie książeczki,nucenie piosenek(tak u nas to wygląda) i położyła małą spac pózniej.Uff.. udało się uśpić Małgosię.. czas 2 godziny i 20 minut :-(
Podobnie jak wczoraj, nie obyło się bez płaczu Małgosi... jak na razie nie widzę poprawy :-(
Mam nadzieję, że te 2 tygodnie wystarczą, aby nauczyć ją zasypiać, bo inaczej wysiądę psychicznie![]()

tylko szkoda ze po godzinie sie obudzila, wzielam ja na rece nakarmilam polozylam na kolana i po 15 min. walki usnela....z czego bylam bardzo zadowolona poniewaz nie usnela przy cycu :-)...

:-
myslalam ze bedzie sie wkurzal ze tak placze a on spokojny jak nigdy

sama huraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!