Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jasne że słodkaa to jak usnela po poludniu:-) slodka prawda![]()

Ach Kochane i mam pytanie co do spania w dzien.......robicie to tak samo jak wieczorem?.......i czy tak jak jest napisane walczycie z nimi tylko godzinke a jak po tej godzinie nic to nie usypiamy tak?
, jak zasnę pierwsza to śpimy razem jak Lenka zaśnie pierwsza to ja wstaję i coś posprzątam w domu :-)Nie,Kuba śpi 2 razy.Rano koło 9.00 na godzinę i po południu ok.15.00.Dzieci często ok.10 miesiąca,a nawet wcześniej,śpią tylko raz dziennie.To zależy od dziecka.mi sie wydaje ze zbyt rygorystycznie ci autorzy pisza ze dziecko musi miec 2 drzemki- popoludniu i przed. u nas wczesniej LAila zazwyczaj miala 1 drzemke i bylo ok. i teraz tez jak 2 dni temu ladnie spala przedpoludniem to na spacerze nie w glowie jej sen a dzis spala tylko te 30 minut to na spacerku ja zmorzylo....juz kiedys o tym pisalysmy ze czesc dzieci ma 2 drzemki czesc 1 a czesc 3...wiec chyba nie trzeba idealnie sie do ksiazki dopasowywac. jak rozumiem rozalka KUBUS spi raz na dzien?

Nuśka czy ja dobrze zrozumiałam,że Julka pomimo spania w dzień jeszcze zasypia na spacerze?Niezły śpioszek.A jakbyś poszła na spacer od razu po drzemce,może nie zaśnie.A jak widzisz,że juz pada to szybko do domu.Ja tak robiłam.No i Kuba jak widział,że zbliżamy się do domu,to się rozbudzał i w domu brykał jeszcze długo.A może szalona zabawa przed spacerem dla rozruszania....Tak sobie gdybam....

ach najwyrazniej tak jest jej ten sen potrzebny
;-)
sama jestem w szoku......
a i tu bedzie problem wiem to na pewno:-