reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
:szok:Zazdroszcze:-):tak:.
Probuje konrada przestawic na jedna drzemke w ciagu dnia,bo ostatnio chcial spac drugi raz miedzy 19 a 20:szok::baffled:.Drugi dzien juz go przetrzymuje i idzie spac o 21,co i tak jest sukcesem ostatnio:confused:.Od ponad tygodnia zaczal jeść w nocy:sorry2:,czego dotad nie bylo.Teraz moze bedzie mial przerwe nocna dluzsza,to rozumiem...
Myslalam,ze bedzie juz troszke ograniczał piers,ale on ciagnie ze smakiem i w dodatku to karmienie nocne:sorry2:????

Dziś spałyśmy obie znowu do 10.30 :zawstydzona/y: Coś nie mogę Oliwki przestawić, no i siebie, bo jak ona śpi to i ja się nie budzę. Na cyca w nocy Oliwka zrobiła sobie 2 przerwy.

Noc makabryczna była, obudziła się o 3.00 i już się wyspała:wściekła/y:, gorzej, że my nie:no:, bo poszliśmy spać koło 1.00. Cycki mnie bolą do teraz po tym ciagłym ciamkaniu, głowa pęka, bo ten uncwot mój, wstał po 6, jak mąz wstawał, bo dzis w delegację się udał. Już sobie wyobrażam jak jego głowa boli po tej super nocy:baffled: A jak się z nami żegnał, to powiedział, czas skończyć z tymi cyckami:confused::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry