reklama

Ach śpij kochanie...

U mnie Konrad tez zle sypia ostatnio.Nawet jak zje piers,to nie zasypia i nie daje sie odlozyc do lozeczka:szok:.Podnosi wrzask okropny.Juz 2 noce spi z nami od polowy nocy:confused:.Wcale mi sie to nie podoba:no:.Dobrze,ze lózko ma 180 szerokosci;-):tak:.

reklama
Przez te Świeta,to Kuba mniej spał w dzień.Za to wieczorem tak był zmeczony,ze mi sie w nocy budził z płaczem.No i spał z nami przez to.Za dużo wrażeń.:tak:

Oj współczuję Gosiu,na gardełko u nas sie sprawdza Tantu Verde.Przynajmniej znieczulało na tyle,że Kuba zasnoł,albo coś zjadł.Może też się połóż,odpocznij,bo niewiadomo,czy w dzień nie będzie marudzić,a Ty siły nie będziesz miała.

Oj współczuję Gosiu,na gardełko u nas sie sprawdza Tantu Verde.Przynajmniej znieczulało na tyle,że Kuba zasnoł,albo coś zjadł.Może też się połóż,odpocznij,bo niewiadomo,czy w dzień nie będzie marudzić,a Ty siły nie będziesz miała.

własnie dziś kupiłam to tantum verde mi w pastylkach bardzo pomagało więc zobaczymy jak bedzie z Emilką ;-) choc ona kicha i kaszle ale w nocy z 3 razy przez kaszel miała odruchy wymiotne wiec mysle że gardło też ja może boleć:confused: bo w domu wszyscy pokaszluja kichają i boli nas gardło :baffled:

Zdrówka dla Emilki!

Ja też właśnie psikam Oliwce Tantum Verde, ją chyba gardło nie boli, ale ma początki krtaniowego kaszlu, mam nadzieję, że na to pomoże.

Joasiek a ile Milenka spi godzin w ciagu dnia??
Bo niezrozumialam:sorry2:

Zosia śpi tak okolo 4 godzin i wieczorne spanie zaczyna sie kolo 21.oo śpi do 7.30 rano, ale przed spankiem musi sie wygonic i zmeczyc po prostu popołudniowa drzemka konczy się koło 17.00 nie poźniej bo jak mi poźniej zaspia tak nici ze spania o 21.oo tylko wtedy pada dopiero okolo 23.oo

Moze Milenka za długo śpi albo popoludniowa drzemka jest zbyt późna?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry