reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Emilka przy gardle nie śpi w nocy ciągle się budząc kreci w wyrku i jak kaszle czy ma katar to aż z odruchami wymiotnymi i nie chce jeść tylko pije mleko a tak jest wszystko ok to mi pić mleka wcale nie chce :baffled: jedynie w nocy co uda mi się jej dac ;-)

ale u nas z gardłem chyba lepiej Emilka zasneła w 5 minut o 20:00:tak:zobaczymy jak minie noc :cool2:

U nas spanie całkowicie rozregulowane chciałam przestawić małego na chodzenie spać miedzy 21 a 22, a okazała sie że zasypiał o 23, a nawet później...ja sama nie dawałam rady..wstawał o 10, a nawet 11....dzis w południe zafundowałam mu jedna drzemke i poszedł 0 20..mam nadzieje, że wróci do normy..

U nas nocka taka sobie. Malutka się budziła, ale potem najchętniej by drzemała przy cycu jak za dawnych czasów. Chyba jej ząbki idą, bo od kilku dni wkłąda paluszki do buzi i zasysa policzki. Muszą ją bardzo denerwowac. A nawet nie mam jak posmarowac, bo to któreś z tyłu i jak wkładam palec, to muszę szybko uciekac, żeby nie zostawic paznokcia.:baffled:

U nas nocka całkiem dobra, pomimo kataru, tylko 2 pobudki. Natomiast za żadne skarby nie mogę małej przestawić na wcześniejsze zasypianie na noc. Chwytam się już różnych sposobów i nic. Nawet jak uda się tak pokierować jej drzemkami dziennymi i zaśnie mi ok 21, to to zasypianie o 21 traktuje jak drzemkę, budzi się po godzinie rześka i rozbawiona.

reklama
U nas ostatnie noce to powtórka z nauki zasypiania. Małgosia była tydzień u teściów i oduczyła się zasypiać w łóżeczku, natomiast chętnie zasypia na rączkach:sorry2:
W poniedziałek był sajgon i płacz przez prawie godzinę, wczoraj już było lepiej, ale do stanu sprzed 1,5 tygodnia jeszcze nam trochę brakuje :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry