reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
mysia23 sa dostepne bez recepty i tez sa w syropie tylko ze w kroplach lepiej dzialaja :tak:
Ja je dostalam z recepta bo inaczej bym musiala za nie placic a tak je mam za darmo:tak:
W internecie idzie tez je kupic :tak:

mysia23 sa dostepne bez recepty i tez sa w syropie tylko ze w kroplach lepiej dzialaja :tak:
Ja je dostalam z recepta bo inaczej bym musiala za nie placic a tak je mam za darmo:tak:
W internecie idzie tez je kupic :tak:

dzięki irtasia...muszę kupić, bo dziecię tak mi kaszle, ze głowa mała, a syropku który nam pani przepisała ostatnio ni h...a nie chce pić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj mu wcisnęłam i co - zwymiotował kolacje po poł godzinie:no::no::no:

Ależ jest słodka. Maja ostatnio też słodko zasypia w łóżeczku. Niestety ktoś musi być w pokoju, bo inaczej płacze. Ale udajemy, że nas tam w ogóle nie ma, bez żadnego kontaktu. Maja sobie kilka razy wstaje, siada, potem bawi sie misiami, potem wybiera opcje czy położyć sie na poduszeczce czy na kołderce "w nogach" i zasypia. Bez żadnego marudzenia, kołysania ani głaskania. Niestety jest tak nauczona nocnego cyca, że budzi się 2, 3 razy. I tego chyba mi się nie uda jej oduczyć.

Ale słodko śpi jak aniołeczek :tak::tak: Szymek chyba nigdy tak nie zaśnie musi być cyc sprawdzanie rączką że drugi też jest ;-)no i wtedy zaczynamy usypianie
a od wczoraj to koszmar bo zasypia w ciągu dnia dopiero ok 15 juz nie daje rady wytrzymac ale za to wieczorem dopiero o 21 :szok::szok:musze go jakos nastawic na stare zwyczje spanie o 12 i o 19:baffled:

reklama
Kubulek juz całkiem zapomniał,ze można zasypiać przy cycusiu.W ciągu dnia,jak jest zmęczony daje mu herbatki i kładę do łóżeczka,a on pięknie zasypia.Wieczorem mamy taki rytuał.Butla,czytanie książeczek,mycie,wtedy gaszę światło w pokoju,siadam koło łóżeczka,śpiewam kołysanki-Kubulek się wycisza i wychodzę.Po jakichś 10 minutach wchodzę,by go przykryć.I to wsio!:-D
No wczoraj myślałam,że nie uśnie z wrażenia,a on po pierwszej piosence "lulu".Nawet bez smoka.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry