reklama

Ach śpij kochanie...

Ale czy łóżeczko nie będzie się wtedy kojarzyło tylko z zabawą :confused::confused::confused:
Przecież nie chodzi o to by sie bawić tylko w łóżeczku.Myślę,że lepsze to oswajanie dla wrażliwej Laili,niż wsadzanie na siłę by zasnęła.Tak mi sie nasunęło,bo przecież i tak nie chce w nim być,więc nic do stracenia..Kuba też czasem bawi sie w łóżeczku(jak prasuję,albo składam pranie) i nie przeszkadza mu to samodzielnie zasypiać.Może są jakieś inne metody,ale ja ich niestety nie znam.:tak:

reklama
susu a nie da się rozmontować z jednej strony boku łóżeczka, dosunąć je do Waszego i może w ten sposób? Niby z Wami na wyciągnięcie reki, ale jednak w łóżeczku :tak:

Mi sie pomysl Rozalki podoba:tak:.Kondzio tez w pewnym okresie nie lubil byc wkladany do lozeczka.W nocy po jedzeniu nie dawal sie odkladac do lozeczka:no:.
Wtedy zaczelam wlasnie w dzien go troszke wkladac,dawalam mu zabawki i tak kilka razy w ciagu dnia.Jak zaczynal marudzic,bo byl spiacy,to mowilam mu:"przytul sie" i on od razu padal na poduszke.Oczywiscie tylko na chwilke;-):tak:.Zaczal w ten sposob zasypiac w dzien.Teraz w nocy jak sie go odklada,to nie robi rabanu.Ja albo Jacek mowimy mu "przytul sie" i faktycznie wtedy przytula sie do podusi i zasypia.
Wieczorem raczej nie chce zasypiac w lozeczku,bo bardziej potrzebuje mojego przytulania.I tak sobie lezymy,przytulamy sie i Kondzio zasypia.Jesli nie chce sie przytulac i marudzi,to odkladam go do lozeczka.Nieraz troche marudzi,ale potem zasypia.
Jestem zadowolona,ze z Kondzia taki ugodowy chłopczyk:tak:.

susu a nie da się rozmontować z jednej strony boku łóżeczka, dosunąć je do Waszego i może w ten sposób? Niby z Wami na wyciągnięcie reki, ale jednak w łóżeczku :tak:
U mnie ze starsza corka to nieprzeszlo:baffled:
Jenni dzis spala cala nocke tylko o 6.25 sie obudzila przebralam ja bo miala kupke dalam butle i spala jeszcze do 7.15:tak:

Nocki od dwoch dni cudowne,......Julcia idyie spac o 20 a budyi sie dopiero na mlecyko ok 3 i spi dalej do 7, 8 zalezy....... ray mlecyko w nocz to cud, ciekawe kiedy tylko sie skonczy:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry