Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takJak odstawialam Kondzia to potrafil sobie przypomniec po 2-3 dniach o piersi;-).Dawalam mu,ale on chwilke possał,usmiechal sie i dalej biegal po pokoju.Tak bylo 3-4 razy,a teraz juz zapomnial o piersi na dobre.ja oczywiscie troszke mleka mam,piersi sie super przystosowały.Własciwie nie odczulam,ze nie karmie.
Kondzio za to stał sie strasznym przytulakiem.Jak przytula mi sie przez bluzke do piersi,to nieraz lubi mi zajrzec do nich przez dekolt;-).Usmiecha sie wtedy,jakby nawet zawstydza i znowu sie przytula....
Jak tak czytam jak karmicie,to troszke mi smutno,ze ja juz nie...
Miska,a Ty juz mała calkiem odstawilas?![]()

Po prostu nie umiałam jej inaczej uspić, ale teraz wiem, że to nieprawda. W dzień z braku cycusia zaczęła w końcu pić mleczko i kaszki z butli, malutko, ale zawsze coś, na szczęście nie ma żadnej alergii na zwykłe modyfikowane. Aż w końcu w tamtą środę po kolejnej nieprzespanej nocy, powiedziałam dość. I bez żadnego stopniowania nastąpiło ostre cięcie, po prostu nie dałam jej cycka ani na noc, ani w nocy. Był mały bunt, płacz i nerwy, ale naprawdę niedługo, do przeżycia
:-)No i do zaśnięcia wcale nie jest jej potrzebny cycuś, wystarczy, ze się przytuli, chwilę potulę i do łóżeczka. Dziś noc z jedną pobudką na mleko, bez płaczu po wypiciu 100 ml mleczka dalej spała, pobudka o 7.20. Jest super
A co mu dajesz na koację, tylko cycusia? Wiktoria zjada kolacyjkę np bułeczkę z szyneczką lub gęstą kaszkę łyzką i już butli z mleka albo wcale nie pije lub naprawdę niewile. No i jest najedzona i starcza jej to do 3-4, potem jak się budzi to albo żeby się tylko przytulić albo zjada z 90- 100 ml mleczkaSZymek nie weypije NIC NIC NIC z butelki ze smokiem jedyne co pije to wode przez słomkę ale to tez nie tak czestko - przez caly dzien sobie czasem popija i leci dalej do zabawy
naprawde nie wiem co zrobic z ta nocka bo pewnie bez niczego w dziobie to nie zasnie no chyba ze dpiero nad ranem padnie- to ja go znam pod tym wzgledem.
no i co ma ktoras pomysl??????Prawda ze mozna poczuc sie bezradnym.

juz kiedys probowalam go tak oszukac sciagnelam mleko i to nie raz musze sie przysnac i wlalam do kubeczka i nie pociagnal go ani razu to zrobilam ina probe dalam cycka i sprytnie wyciagnelam i wlozylam mu rurke z kubka i co pociagnal i zaraz wyplula dlaczego musisz mu dawac cos do picia?
bidon z rurka i woda w srodku badz mleko z piersi
jesli chce pic znaczy za ciepło w pokoju
jesli jesc to inny problem![]()