Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jak wstała mi o 8:30 to znowu drzemkę miała o 15:00 przez co znowu wieczorem mi wariowała długo ...i taka kołomyja
a cześniej znowu nie zasneła bo nie była śpiąca 

u nas to samo po wczorajszym zaśnięciuW nocy nie obyło się bez pobudek, niestety, jak to zawsze bywa, gdy Oli szybko zaśnie. Między 2 a 3 co chwilę postękiwała i się kręciła - nie rozbudzała się, ale mnie za to tak. spałyśmy do 9tej rano, kiedy to obudził mnie krzyk nad uchem: Mamunia, nie pij, tawaj!
, z tym,że nie spaliśmy oboje
W nocy nie obyło się bez pobudek, niestety, jak to zawsze bywa, gdy Oli szybko zaśnie. Między 2 a 3 co chwilę postękiwała i się kręciła - nie rozbudzała się, ale mnie za to tak. Potem o 4.30 musiałam dać mleko, bo nie chciała zasnąć dopóki nie dałam, trochę przeciągnęłam, ale bardziej się nie dało. Po tym mleku spałyśmy do 9tej rano, kiedy to obudził mnie krzyk nad uchem: Mamunia, nie pij, tawaj!

A ja bardzo rzadko, bo zazwyczaj budzę się i wstaję wcześniej niż Oliwka.Ja to codziennie słyszę,okoł 7.00-8.00![]()
Może coś ją boli, może piątki tak boleśnie się wykluwają (ale nie widzę, żeby miały niedlugo wyjść) może jej było za gorąco
sama już nie wiem. To już druga noc taka niespokojna.