reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Ale Oliwcia musiała być zmęczona, skoro zasnęła w takiej pozycji. Wikusia w dzień też sporo śpi, 2-3 h to standard, a w nocy najlepiej góra od piżamki i gatki im mniej ma na sobie tym lepiej śpi:tak:

o jaka słodzizna z Oliwki:blink:

moja zosia spi w pizamce krotkie spodenki+krotki rekawek oczywiscie odkryta;-), okno mamy uchylone ale w domu nie jest gorąco-powiedziałabym ze w sam raz:tak: w kazdym bądz razie nie marznie ani nie jest jej za gorąco i nie sika w nocy:tak:

Aż miło popatrzeć jak takie Maluchy padają w różnych miejscach;-)
Słodziutko zasnęła Oli:tak:

Victor śpi w swoim ukochanym rampersie z Tygryskiem:-D
59_1.jpg

Normalnie szopki ze spaniem,tzn z zasypianiem,mega bunt.Ograniczyłam mu spanie w dzień do półtorej godziny,a i tak wieczorem walczę z nim przez godzine co najmniej.:baffled:
Spi teraz około 11 godzin na dobę,a może to za mało i temu taki chodzi marudny,ale jak nie chce więcej spać,to co robić.Przecież nie bedzie spał 3 godziny w dzien,a potem latał do 24.00:confused:

moja nie śpi od chyba 3 tygodni w dzień
czasem pada już o 18 i trzeba zagadywać przynajmniej do 18.50;-) ale najczęściej teraz 19 i ona po prostu odpływa kładąc głowę na poduszkę i śpi do 7-8:tak:

Ale super Sarcia śpi:tak:zazdroszczę, ile czasu dla siebie;-)
U nas po powrocie ze szwędawki wakacyjnej, wszystko wróciło do normy, czyli niestety pobudki na mleczko też:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry