reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Xmamuśka ..... jakoś przegapiłam tę wczorajszą akcję oparzeniową, ale dobrze że już nie boli. Ja, gdy się oparzę, to od razu pod zimną wodę, później nie suszę i pozostawiam do wyschnięcia i staram się o tym piekącym miejscu nie myśleć. I nie wiem jak to jest, ale dopóki znów go nie dotknę to nic nie boli. Kiedyś jak ciągle trzymałam pod zimną wodą to dłuuugo bolało i już tego nie robię.

A tak z zupełnie innej beczki :
Przez ostatni tydzień męczyłam się ze zgagą i coś mi podpowiadało, że to wina soków, których wtedy wypijałam litr dziennie :szok: Chyba miałam rację, bo od niedzieli wogóle soków nie piję i też wogóle zgagi nie mam :rofl2: Za to wcinam więcej owoców i wszystko gra.

reklama
Mi wtedy przestały na zgagę pomagać migdały i mleko, napiłam się coca coli, bo któraś pisała, że działa ..... i podziałało :-)

Dziewczyny apropo mleka, to nieuwierzycie ale przedwczoraj tak chciało mi się czegoś słotkiego że postanowiłam kupić razem z przyjaciółką cieżarówką mleczko zaęszczone słodzone w puszce:blink: dodam że każda z nas miała swoje. I wypiłyśmy je niemal na raz:-) jak sobie teraz o tym pomyśle to aż mi kluski w gardle rosną:baffled: ale wtedy bardzo mi smakowało, troszkę zmuliło ale o to chodziło:laugh2:
To nie ten wątek ale co tam:-p

A apropo przyjaciółki to właśnie dziś po 5 tygodniach pobytu w Polsce wraca do Londynu:-( i bardzo mi przykro z tego powodu, to tak szybko zleciało że nawet nie wiem kiedy:wściekła/y: No ale musi ona też jest w ciąży, rodzi pod koniec lutego:tak: i chce rodzić tam, więc wraca póki jeszcze chcą ją wziąć do samolotu:eek: Ale całe szczęście zostaje nam jeszcze gg i skype:-)
:-)

Xmamuska calkowicie Cie rozumiem, ja tez mam bardzo dobra koleznake w Anglii. Przyjezdza o pol roku na 2 tygodnie i zawsze to tak szybko zlatuje :szok: No ale prawdopodobnie bedzie wracac do Polski za 2-3 lata, bo maja zamiar tutaj dom zbudowac, wiec wtedy nadgonimy te wszystkie braki. :tak:

Moja funfela po 2 latach w Londynie właśnie na 2 lata przyleciała do Polski. Mieszka w Bytomiu, więc co jestem u gina to do niej śmiagam, a jak ona jest u rodziców w Miechowicach do wlatuje do mnie. Jakoś nadrabiamy :-)

Jejku dziewczyny mam już tak bardzo dość tej praktyki:wściekła/y: Dziś spuchły mi nogi od palców po samą pipkę:zawstydzona/y: Aż bolą jak cholera:-( Normalnie czuje się dziś fatalnie jak by mi ktoś wsadził rurkę w pupę i nadmuchał:zawstydzona/y::wściekła/y:

Xmamuśka A ile zostało ci jeszcze tych zajęć praktycznych? Kiedy możesz to skończyć? Jak dasz radę, to powinnaś dużo odpoczywać z nogami położonymi do góry, np. na jakiejś poduszce dużej, albo podnóżku. To powiino ci pomóc na opuchnięte nóżki.

reklama
Xmamuska ktos serca nie ma, ze w 7 miesiacu musisz praktyki zaliczac. :no:
Ale juz niedlugo. Jestes juz blizej konca nic poczatku. :tak:

Do góry