nice,dzięki za info o tym olejku- ja hipoalergiczny z babydrem stosuje i tez polecam,bo fajny.Ale ten linomag tez może wypróbuję
.Tylko doczytałam rumianek w składzie...nie boisz się,ze się uczuli?Ja na rumianek przewrażliwiona,bo sama mam na kosmetyki z nim uczulenie,ale moze akurat Amelka i Przemus nie mają
.
reklama
nice-girl
Fanka BB :)
No właśnie jak doczytałam potem w domu skład to sięwystraszyłam tego rumianku, bo mi też skórę podrażnia. No ale na razie 3 razy był w tym kąpany i nic się nie działo, więc może on nie ma uczulenia na rumianek. Ogólnie przecież niby rumianek ma działanie łagodzące na skórę, oczywiście o ile danej osoby nie uczula.
Roxannka
Pracująca mama!
sivle, strasznie mi przykro że u was nie ma żadnej poprawy :-( może nice ci coś podpowie, skoro podobnie u was, w każdym razie trzymam kciuki za Adasia 
nice, dzięki za tyle informacji :-) strasznie się ciesze, że u Przemusia taka poprawa, oby to ten lipikar działał cuda
a wstawiłabyś linka jaki to ten lipikar ? na buzi też nim smarujesz, bo u nas plamki to tylko na buzi. No i przyznam szczerze że już dawno tak dobrze nie było, jeszcze są takie placki ale wszystko w kolorze skóry więc nawet tego nie widać, trzeba się dobrze przyglądać :-) boziu jak ja się modle żeby tak już zostało i zaogiło się to całkowicie 

nice, dzięki za tyle informacji :-) strasznie się ciesze, że u Przemusia taka poprawa, oby to ten lipikar działał cuda

nice-girl
Ten lipikar to dokładnie taki: La Roche-P Lipikar Baume AP, balsam do ciała, 400 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie No i ładnie, jak ja go kupiłam to oni teraz obniżkę 5% zrobili. Nie mogli kilka dni wcześniej? Całego go tym smaruję, zwłaszcza buzię, dłonie i nóżki.
Roxannka - to super, że taka u Was poprawa, oby się wygoiło raz na zawsze i już do Was nie wracało :-)
Roxannka - to super, że taka u Was poprawa, oby się wygoiło raz na zawsze i już do Was nie wracało :-)
renata borysek
Nice kupiłam dziś ten linomag olejek zobaczę jak u nas,a powiedz tylko-bo ty chyba też tych mieszanych z apteki maśći używałaś-czy lipikar jest tez taki tłusty no i jak się wchłania bo chyba też zamówię może i nam pomoże.
nice-girl
No najbardziej tłusta to była maść cholesterolowa, z robionych używam też takiej z hascobazą, ale ona jest leciutka i się ekspresowo wchłania. Dobra na lato. Lipikar od tej hascobazy ma cięższą konsystencję, ale ładnie i całkiem szybko się wchłania, nie zostaje na skórze tłusta warstwa.
ELWIRKA 25
Mamuśka
NATOLIN ona ma skazę białkową.........
ELWIRKA 25
Mamuśka
a przepraszam bo juz sie pogubilam a w jakim stopniu duzo ma tego
reklama