Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz, który robił amnio kazał jedynie dużo wypoczywać przez pierwsze 3 dni i brać no-spę, a lekarz prowadzący dodatkowo magnez. O żadnym usg mi nie mówili, jedynie gdyby coś się działo to miałam zgłosić się do lekarza albo szpitala.Do dziewczn które już wykonały amniopunkcje: co trzeba zrobić po tym badaniu? Mi na pewno lekarz zalecił skontrolowanie dziecka na USG po 2-3 dniach i jeszcze jakieś badania krwi/szczepienie? Nie pamiętam tylko co dokładnie![]()
Mi lekarz, który robił amnio kazał jedynie dużo wypoczywać przez pierwsze 3 dni i brać no-spę, a lekarz prowadzący dodatkowo magnez. O żadnym usg mi nie mówili, jedynie gdyby coś się działo to miałam zgłosić się do lekarza albo szpitala.
Samo badanie jest nieprzyjemne, ale mnie osobiście nie bolało.
Witam moze mi ktoras cos podpowie
wolme b-hcg 18.02 odpowiada 0.610mom
Pappa 3.470 odpowiada 1.031
Nt 1.9 wiek matki 43 lat
Ja zdecydowałam się na amnio mimo, że w usg jest prawidłowe, ale to dlatego, że nie mogę znieść tej niepewności. Lekarz mi mówił, że sanco to kolejny test przesiewowy i nie daje pewności tak jak sanco (czy tam nifty), ale jeśli Twój lekarz Cię przestrzega przed większym ryzykiem to może warto posłuchać lub skonsultować się jeszcze z innym lekarzemDziewczyny znacie moze kogos kto z macica miesnialowata poddal sie amniopunkcji.? Mnie lekarka przestrzegala xe wieksze ryzyko poronienia .Robilam sanco wysxlo ok ,usg tez niezle tylko ten moj wiek no I naczytam sie ze chociaz usg dobre to roznie moze byc no I czy mozma do konca zawiezyc sanco?Mam dylemat no tez nie wiem jak poradze sobie z ta niepewnoscia