Justycha123
Zaciekawiona BB
Nie mam pojęciajejku to dlaczego takie duze ryzyko ci wyliczyli jak bete masz troche podwyzszona? To ja mam 3,8 MOM i 36 lat - masakra.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam pojęciajejku to dlaczego takie duze ryzyko ci wyliczyli jak bete masz troche podwyzszona? To ja mam 3,8 MOM i 36 lat - masakra.
Ale chyba nie, aż tak bardzo?Bo tu jest i beta podwyższona i białko zaniżone. Dwa markery
Wiesz ze jak czytalam watek to trafilam na dziewczyne i ona tez miala usg ok a pappa wyszla zle, ryzyko chyba 1:40 i srobila sanco i wyszlo jej 1:20 i zrobila amnipunkcje i kariotyp prawidlowyNie mam pojęcia ☹, cierpliwie czekam na wyniki![]()
No bete masz trocje tylko ponad norme a ja az 3,80 ;(Ale chyba nie, aż tak bardzo?
Słońce zobaczysz, będzie dobrzeWiesz ze jak czytalam watek to trafilam na dziewczyne i ona tez miala usg ok a pappa wyszla zle, ryzyko chyba 1:40 i srobila sanco i wyszlo jej 1:20 i zrobila amnipunkcje i kariotyp prawidlowyU ciebie tez tak bedzie
JAj estem niestey bardzo niecierpliwa znowu dzisiaj plakalam tak sie boje o to dziecko jeszcze bylam na USG znowy w pn i nagrali mi filmik jak dziecko sie pieknie rusza i tak ogladam i lzy same leca.
15 plus 4 a pappa robilam w Salve w łodzi. USG wszystko pieknie i lekarz powiedzial ze pappa moze tylko wykazac ewentyalne pzyszle problemy w ciazy ze np przepisza mi acard. Zalecil pappe bo mam skonczone 36 lat i zapisal mnie do jakiegos proflikatycznego programu darmowego w Salve i pappe mialam za darmo. Myslalam ze to tylko formalnosc a ten do mnie zadzwonil i jeden telefon sprawil ze zyc mi sie odechcialo ;( pozniej znowu zrobilam w pn USG w Gameta Rzgow i tam znowu wszystko pieknie i zalecili Sanco - no i czekam.Słońce zobaczysz, będzie dobrzei u mnie i u Ciebie i u każdej dziewczyny
A który tydzień jesteś? I skąd?![]()
Wszystko powinno być blisko 1. Te wartości i obraz USG i wiek dał takie statystyki. Ja miałam identyczne jak Ty i statystyki 1:156, ale przecież na pewno nie miałyśmy takich samych wartości z USGAle chyba nie, aż tak bardzo?
Wszystko blisko jak najbliżej 1 jest ok. I dalej od 1 to gorzejRozumiem, ja juz dzisiaj znowu odchodze odo zmyslow skad ta beta u mnie taka wysoka ;( Bialko mam na 0,8 to chyba w normie tak?
A amniopunkcja w porządku u Ciebie?Wszystko powinno być blisko 1. Te wartości i obraz USG i wiek dał takie statystyki. Ja miałam identyczne jak Ty i statystyki 1:156, ale przecież na pewno nie miałyśmy takich samych wartości z USG
A kiedy wyniki?15 plus 4 a pappa robilam w Salve w łodzi. USG wszystko pieknie i lekarz powiedzial ze pappa moze tylko wykazac ewentyalne pzyszle problemy w ciazy ze np przepisza mi acard. Zalecil pappe bo mam skonczone 36 lat i zapisal mnie do jakiegos proflikatycznego programu darmowego w Salve i pappe mialam za darmo. Myslalam ze to tylko formalnosc a ten do mnie zadzwonil i jeden telefon sprawil ze zyc mi sie odechcialo ;( pozniej znowu zrobilam w pn USG w Gameta Rzgow i tam znowu wszystko pieknie i zalecili Sanco - no i czekam.