lysa_d
Fanka BB :)
Nastazja, ja dzis rowniez dostalam cerazette
mam nadzieje, ze nie bede krwawic ale nie zamierzam ich brac dlugo bo w tym tygodniu rejestruje sie na implant. Bede miala na 3 lata spokoj i w kazdej chwili mohe go usunac. Czy, ktoras zna kogos kto takowy imolant mial zalozony? Nie wiem czy w polsce wogole sa ale jakby ktoras cos wiedziala to bede wdzieczna 
mam nadzieje, ze nie bede krwawic ale nie zamierzam ich brac dlugo bo w tym tygodniu rejestruje sie na implant. Bede miala na 3 lata spokoj i w kazdej chwili mohe go usunac. Czy, ktoras zna kogos kto takowy imolant mial zalozony? Nie wiem czy w polsce wogole sa ale jakby ktoras cos wiedziala to bede wdzieczna 
M. nie chce, żebym brała hormony, a ja nie naciskam i nie biorę, choć kupiłam już 1 paczkę i leży na półeczce.
). No ale to chyba najpewniejsza opcja z tą wkładka, wiec raczej sie zdecyduję.
ale to z mojej winy nigdy nie bralam proszków anty,spiral oraz zadnych specyfików nie mialam zakladanych ,poprostu sie BOJE, przez 6 lat współzylam z M i nie bylo dzidziusia chyba nie trafialismy na dni płodne
ale teraz cholernie sie boje.I jestem pełna podziwu dziewczyn które biora zastrzyki ,itp bo ja mam strasznego cykora:-)