Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
karola: ja uprawiam relaxing Jestem już na wysokim poziomie ;D Oj program w tv to pozostawia wiele do życzenia :/ Kiedyś to chociaż można było na jakiś sensowny film trafic wieczorami, a teraz? :/ I te reklamy trwające po kilkanaście minut..."Ile trwają reklamy na polsacie - możesz sie pomylić o 2 lata" Pizza to i za mną dzisiaj chodziła, ale nie mieliśmy kasy w portfelu, a bankomaty daleko
anula: mniam mniam takie lody i polewa do tego
lux: daj fotki daj Właśnie wyglądają na takie mega wygodne
xbum: ja też uwielbiam magnumy Latem to nawet nie liczę ile ich jem Włoskie też, tylko zauważyłam, że na przestrzeni lat ich smak się niestety pogorszył. Chyba mieszanki coraz tańsze robia. Na szczęscie udaje się znaleźć i dobre
Jugo my z P do Brennej często na włoskie jeździmy tam są najlepsze alle 80km od nas choć w te lato jeszcze OREO wpierdzielalam , az się uszy trzesly pyszne