Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A moja niunia ma już miesiąc ;D
Bosheeeee jak ten czas leci :
Nie dawno byłam na pierwszej wizycie u gina,na pierwszym usg,pózniej poród i pierwszy krzyk a teraz??? :laugh:
A dziadek z tej okazji karuzele nad łóżeczko kupił
Dziewczynki rodzcie te kochane Malenstwa bo tosa najpiekniejsze stwozonka na swiecie AGUSIAAA LILITH trzymam za Was kciuki,obyscie swoje malenstwa juz trzymaly w raminach
No czas leci szybciutko
Pamietam jeszcze wasze suwaczki a u ciebie Agatko jaks ie zastanawialas czy to juz czy jeszcze nie hihi
Ja powoli zaczynam sprawe olewac bo nie potrzebnie sie ta szyjka tak przejelam...tak czy siak to teraz zaczelam 39 tc i dluzej jak 2 tyg nie powinno to trwac bo inaczej wywolanie wiec niema co sie juz tak stresowac choc przyznam ze naprawde jestem zla na to
OLIWKO wszystkiego najlepszego
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis idziemy na spacer z psami na lotnisko mam nadzieje ze taka wyprawa cos da no i od jutra bedziemy pic herbatke z lisci malin ale pewnie te wszystkie metody sa jakies zawodne