Dzień mokry:-(...
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale po Świętach jakoś czasu nie miałam, a potem komputer odmówił posłuszeństwa

.
Agusiaaa najważniejsze, że Fasolka zdrowa - oj Tatuś musi sobie strzelbę na adoratorów przyszykować na przyszłość, ponieważ zazwyczaj Córeczki są oczkiem w głowie ojców

.
Dorisday2512, czyli nie taki diabeł straszny, jak go malują;-). Super lekarka jest też w Beskidzkim Centrum Medycznym przy ul. Dąbrowskiego, ale niestety nie pamiętam nazwiska:-(. Każda kobieta każdego dnia powinna ślicznie wyglądać

. W ty,m sklepie, co podałam link znajdziesz także ubrania eleganckie, więc możesz tam spróbować czegoś poszukać

.
Hanna31 rzeczywiście fotelik ze zdjęcia gazetki Auchan wygląda porządnie, ale to tylko pozory - szybkozłączka wygląda bardzo, ale to tak bardzo nie pewnie, że bałabym się wsadzić dziecko do tego fotelika

.
Mery to super, że impreza-niespodzianka wypaliła

. Skoro teraz Córcia taka kochliwa to strach się bać, co to będzie w przyszłości

. Z dań "niestandardowych" to można by przygotować np. zupę krem z brokułów z grzankami, n a II danie młode ziemniaczki z koperkiem zestawem surówek (biała rzodkiew z marchwią, por z koperkiem, kapusta pekińska) z de volai'em (dowolny kotlet - ze schabu, szynki, łopatki albo wołowy - zawijany z szynką, serem żółtym, papryką, pieczarkami - kompozycja dowolna), na deser pucharki z galaretką i owocami, a co do ciast do np. ananasek, śmietanowiec

.
Basiek19810 no to macie przegwizdane w związku z taką ilością zębów naraz

.
Mysia618 witaj i napisz coś więcej o sobie

.
No to się porobiło w Polsce:-(. Polityką i politykami się nie interesuję, ale ta tragedia jest przerażająca, bo to jednak byli ludzie, którzy też mieli uczucia, mieli rodziny, którym bardzo współczuję:-(. Najbardziej w tym wszystkim poruszył mnie widok płaczących dzieci nad trumnami i kawalkada karawanów pogrzebowych, która już 2x przemierzała stolicę:-(.
Wiktor zdrowy, w dalszym ciągu z 8 zębami w paszczy (choć podejrzewam, że kolejne w drodze, gdyż często się przebudza w nocy z płaczem), z wilczym apetytem, coraz sprawniej poruszający się w pionie (opatentował też przemieszczanie się na czworakach), jak zaśnie o 20 tak się budzi rano między 6 a 8 (nie licząc przebudzeń, bo wtedy wystarczy smoka włożyć)

. Ostatnio mieliśmy problem, ponieważ zaczął się bać kąpieli - krzyk, płacz, uciekanie, wyrywanie się, ale na szczęście po rozmowach i zabieraniu gumowego pajacyka przekonał się do prysznicu

. Ten strach pojawił się po legendzie o smoku wawelskim - może się bał, że jak się napije wody to pęknie, niczym ten smok

?
U mnie też wszystko w porządku - zostało mi 5h jazd

.
Postępowanie ŁK zostawię bez komentarza

.
Ostatnio chodząc po mieście w poszukiwaniu flagi natknęłam się na komis dziecięcy Baby Care na Osiedlu Słonecznym, ul. Reja 18, I piętro w pawilonie handlowym (tel. 510 094 585) oraz w centrum, przy ulicy Stojałowskiego 44, również na I piętrze pawilonu, tak zwanego blaszaka (tel. 501 780 126). Weszłam w poszukiwaniu fotelika, którego nie znalazłam, ale przeżyłam miłe zaskoczenie - duży wybór łóżeczek, wózków, fotelików samochodowych (są też ubranka dla kobiet i dzieci, zabawki, kojce, chodziki, huśtawki, etc.), duża powierzchnia, więc nie jest to poupychane w nieładzie i nieskładzie, czysto, miła obsługa.
Miłego dnia

.