reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cześć dziewczyny,

mam pytanie , czy mogłybyście mi polecić jakieś dobrego ginekologa? Takiego , dla którego najwazniejsza jest pacjentka i u którego wizyta trwa troche dłużej niż 5 minut i kóry jest rozmowny i chętnie wytłumaczy i odpowie na pytania. oczywiście gdzieś w Bielsku. Będę wdzieczna za pomoc , ja tego mojego muszę jak najszybciej zmienić- niestety, ale mam juz go dość (powim tylko że lekarz ten przyjmuje na śródmiejskim):-(

reklama
dorisday2512 Witaj:-):-)Oczywiscie polecam Pana dr.Stoleckiego Wszystko Ci wytłumaczy , rozmawia z Toba długo jak robi USG to przynajmnioej z 10 minut wszystko Ci pokazuje na monitorku jest świetny.Jest to klinika Supra-Med ul Olszówki 10a:tak::tak:
Polecam sama tam chodze i jestem zadowolona ;-);-);-)
Wizyta+USG 100zł
USG Prenatalne z płytką 200 zł

szczerze POLECAM!!!:-)

Mysia dzięki srdeczne za pomoc, też słyszałam gdzieś , ze ten doktor jest godny polecenia. Już sie umówiłam , wizyte mam w środę :-) dam znać jak juz bedę po.

To jest w Cygańskim Lesie , tak? Łatwo trafić?

Ostatnia edycja:
CZeść dziewczyny w ten piękny deszczowy dzień normalnie depresja wisi w powietrzu.
No i mamy katar tzn mąż przywlekł a my od wczoraj kichamy i leje nam się z nosów ciekawe to będzie próba generalna dla Natali jak teraz go przejdzie.
Imprezka niespodzianka udała się wczoraj na 100 mąż był zaskoczony tak wiec cel osiągnięty.
Za tydzien impreza większa a nawet nie mam pojęcia co przygotować bo chciałabym coś specjalnego a nie te standardowe dania może macie jakiś pomysł?

Dzień mokry:-(...
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale po Świętach jakoś czasu nie miałam, a potem komputer odmówił posłuszeństwa:no:.
Agusiaaa najważniejsze, że Fasolka zdrowa - oj Tatuś musi sobie strzelbę na adoratorów przyszykować na przyszłość, ponieważ zazwyczaj Córeczki są oczkiem w głowie ojców:-p.
Dorisday2512, czyli nie taki diabeł straszny, jak go malują;-). Super lekarka jest też w Beskidzkim Centrum Medycznym przy ul. Dąbrowskiego, ale niestety nie pamiętam nazwiska:-(. Każda kobieta każdego dnia powinna ślicznie wyglądać:laugh2:. W ty,m sklepie, co podałam link znajdziesz także ubrania eleganckie, więc możesz tam spróbować czegoś poszukać:tak:.
Hanna31 rzeczywiście fotelik ze zdjęcia gazetki Auchan wygląda porządnie, ale to tylko pozory - szybkozłączka wygląda bardzo, ale to tak bardzo nie pewnie, że bałabym się wsadzić dziecko do tego fotelika:no:.
Mery to super, że impreza-niespodzianka wypaliła:tak:. Skoro teraz Córcia taka kochliwa to strach się bać, co to będzie w przyszłości:-p. Z dań "niestandardowych" to można by przygotować np. zupę krem z brokułów z grzankami, n a II danie młode ziemniaczki z koperkiem zestawem surówek (biała rzodkiew z marchwią, por z koperkiem, kapusta pekińska) z de volai'em (dowolny kotlet - ze schabu, szynki, łopatki albo wołowy - zawijany z szynką, serem żółtym, papryką, pieczarkami - kompozycja dowolna), na deser pucharki z galaretką i owocami, a co do ciast do np. ananasek, śmietanowiec:tak:.
Basiek19810 no to macie przegwizdane w związku z taką ilością zębów naraz :baffled:.
Mysia618 witaj i napisz coś więcej o sobie:tak:.
No to się porobiło w Polsce:-(. Polityką i politykami się nie interesuję, ale ta tragedia jest przerażająca, bo to jednak byli ludzie, którzy też mieli uczucia, mieli rodziny, którym bardzo współczuję:-(. Najbardziej w tym wszystkim poruszył mnie widok płaczących dzieci nad trumnami i kawalkada karawanów pogrzebowych, która już 2x przemierzała stolicę:-(.
Wiktor zdrowy, w dalszym ciągu z 8 zębami w paszczy (choć podejrzewam, że kolejne w drodze, gdyż często się przebudza w nocy z płaczem), z wilczym apetytem, coraz sprawniej poruszający się w pionie (opatentował też przemieszczanie się na czworakach), jak zaśnie o 20 tak się budzi rano między 6 a 8 (nie licząc przebudzeń, bo wtedy wystarczy smoka włożyć):tak:. Ostatnio mieliśmy problem, ponieważ zaczął się bać kąpieli - krzyk, płacz, uciekanie, wyrywanie się, ale na szczęście po rozmowach i zabieraniu gumowego pajacyka przekonał się do prysznicu:tak:. Ten strach pojawił się po legendzie o smoku wawelskim - może się bał, że jak się napije wody to pęknie, niczym ten smok:confused:?
U mnie też wszystko w porządku - zostało mi 5h jazd:tak:.
Postępowanie ŁK zostawię bez komentarza:no:.
Ostatnio chodząc po mieście w poszukiwaniu flagi natknęłam się na komis dziecięcy Baby Care na Osiedlu Słonecznym, ul. Reja 18, I piętro w pawilonie handlowym (tel. 510 094 585) oraz w centrum, przy ulicy Stojałowskiego 44, również na I piętrze pawilonu, tak zwanego blaszaka (tel. 501 780 126). Weszłam w poszukiwaniu fotelika, którego nie znalazłam, ale przeżyłam miłe zaskoczenie - duży wybór łóżeczek, wózków, fotelików samochodowych (są też ubranka dla kobiet i dzieci, zabawki, kojce, chodziki, huśtawki, etc.), duża powierzchnia, więc nie jest to poupychane w nieładzie i nieskładzie, czysto, miła obsługa.
Miłego dnia:-D.

Hej już niech będzie po tym pogrzebie bo wydaje się mi,że ta Warszawa staneła na głowie i przesadzają:no:.Nie jestem za pochowaniem pary prezydenckiej w Krakowie,a dlaczego nie w stolicy przecież tam mieszkali,żyli,tam maja rodzine.Mi osobiście jest żal tych ludzi:-(,że juz ich nie ma tylko czasu nie cofniemy a to co teraz się dzieje w telewizji te bezsensowne wiadomości,filmiki,których wcześniej nie było a teraz nagle są,bez ujawnionych autorów no powidzcie same czy to jest mądre.Zaraz jak Polacy dowiedzieli się o tragedi to ona nas w jakiś sposób złączyła a jak tak dalej pójdzie to znowu nas skłuci:crazy:
Mysia witamy w naszych kręgach mam nadzieje,że dłużej u nas zabawisz.To twoje pierwsze dzieciątko?Uważaj i dbaj o siebie.:happy:
Dorcia to dobrze,że u was wszystko ok:-).Matek tak daje mi czadu z tymi ząbkami,ale pocieszam się,że to już prawie koniec.:baffled:
Acha moja przyjaciółka urodziła dzisiaj ma chłopca Wojtusia uwaga waży 5350kg!:tak:wielkolud,ale mają sie obaj dobrze.:-D

basiek19810- :tak: to moje pierwsze maleństwo:) oczywiście ze będe częściej wchodzić do was:) Co tam w waszych brzuszkach słychać??:-p:-p

I już po weekendzie codzienność na nowo.Matek znowu miał ciężką noc:baffled:.Wczoraj oprócz spania popołudniowego cały czas na polu myślałam,że jak sie wygoni to będzie spał jak zabity a tu na odwrót.Wydaje mi się,że to faktycznie te ząbki,ale jak długo będzie się to ciągło to nie mam pojęcia a do tego łapie się mi za te uszy cały czas:no:.Wczoraj jak widziałam co on na polu wyprawia to doszłam do wniosku,że on"księdzem "raczej nie będzie:szok:.Całkiem inaczej się bawi niż Angelika,spindra się po płotach{a ma dopiero 19m-cy},biega za naszym wielkim psem,skacze po zjeżdzalni,kamieniami rzuca normalnie chłopcysko:rofl2:.
Wczoraj było fajnie na polu a dzisiaj jak ja sobie pranie zaplanowałam to jest pochmurnie i bedzie lac jak pech to pech:baffled:

reklama
No i mamy już kolejny dzień ładnej pogody wkońcu.
Ja w pracy czekam z wielkim utęsknieniem na towar az mi się chce.
U nas narazie żeby nie zapeszyć katar mija niepostrzeżenie j ajuz prawie nie mam a i dziewczynki taki leciutki i uwaga odpukac w niemalowane Natalia nie kaszle nigdzie jej nie zalega może bedzie dobrze. W przedszkolu dalej marudzi chociaż dzisiaj już lepiej bo ma obiecanego kucyka jak nie będzie już marudzić więc może jutro bedzie jeszcze lepiej.
Mamy już listy do przedszkola dyrektorka mówi że takiego roku nie pamięta że musi zrobić grupy 40 osobowe tylko maluszki są w grupie 20 bo więcej nie może być Patka jest na liście rezerwowej na 3 miejscu ale raczej mam pewne przyjęcie od 2 go semestru tak wiec dobrze jest a lista oczekujących kończy sie na nr 56 a w zeszłym roku było 30 i poco zamykali te przedszkola jak teraz jeszcze dwa by się przydały w Zywcu a nie mówiąc już w pobliskich wioskach.

Do góry