Witam ale mamy rewelacyjna pogode:-),jeszcze dzisiaj druga zmiana i wolny weekend.U nas wszystko wpożądku chociaż Matek miał katar,ale jak zwykle clemastinum dało szybko radę,lubie ten syrop i rewelacyjnie działa na moje dzieci.Katar trwa maksymalnie 4/5dni i jest o wiele słabszy i mniej dokucza dlatego polecam.
Haniu to fajnie,że z dzidzią ok super też,że Mikołaj tak fajnie przyjął wiadomość o rodzeństwie.Moja Angelisia to nie mogła się doczekać kiedy Matek będzie juz na świecie,a teraz to tak się nim fajnie zajmuje,jest naprawde rewelacyjną starsza siostrą,jestem z niej bardzo dumna:-).A jak ona z nim potrafi rozmawiać tłumaczyć,a gdy ktoś coś kupi dla niej to ona zaraz się upomnie o Matka"przecież mu będzie przykro,że on nic nie ma".Takiej starszej siostry ino pozazdrościć.
Merry udanej imprezy tylko nie daj się wyrolować i wypij co zakąd Sebo padnie

.
Dorisday to dobrze,że znalazłaś fajnego ginekologa do prowadzenia ciąży,bo u nas w Żywcu z przykrością stwierdzam,że nikogo bym nie polecała.Ja osobiście dwie moje ciąże prowadziła mi dr.Kryczka,ale słyszałam teraz od koleżanek,że strasznie się zepsuła idzie teraz na ilośc a nie na jakość

.Jedynie co to jeszcze ordynator Matuszny,ale też różnie kobiety o nim mówią mi akurat cesarke i po cesarce bardzo pomógł i zaopiekował się;-).
Ala ja też jestem z Pietrzykowic popatrz jaki ten świat mały a i rodzine mam Lipowej dużą,żeby się jeszcze nie okazało,że jesteś któregoś mojego kuzyna żoną:-).
Uciekam zbierać się do pracy a wy moje drogie mamusie korzystajcie ze słoneczka pozdrawiam pa